2777
2789
عنوان

میاین زندگیمنو یه نظمی بدیم؟

173 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها

خونه مرتبه همیشه...ولی زندگی فردی خودم یمدته از دستم در رفته...وزن اضافه کردم این یکسال بعد ازدواج...خوابم نامرتب شده...مصرف غذاهای ناسالمم زیادشده...کارای مفیدم کلا کم شده و.....

یه مطلبیم که هست( نمیدونم بقیه اینطورین یا نه )ولی این چیزا روحیمو خسته کرده...قبلا خیلی شادو امیدوار بودم...الان رو به خاموشی داره میره رفتارم...و رو همه ی زندگیم از  جمله رابطم با همسرم تاثیر گذاشته

واسه شروع یه سونوگرافی رفتم...یکم هورمونام بهم ریخته انگار..این هفته اونو ببرم پیش یه دکتر زنان خوب...قند و چربی و فشارم و بگیرم این هفته و از فردا آت و اشغال خوری رو کمش کنم(به حداقل برسونم)...این هفته باشگاه ثبت نام کنم...واسه خوابم یه چاره ای بیندیشم..هفته ای یه روزو واسه کار خیر بذارم کنار...یکم بدهی دارم صافش کنم...پول پس انداز کنم

شما چیکار میکنین؟میخواین باهم انجامش بدیم؟

عادت های اتمی و اثر مرکب

بخدا من هر جمعه این حرفارو به خودم میزنم ولی نمیشه که نمیشه 

منم باید وزن کم کنم

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه ب خودت برسی کم کم از این حالت افسردگی میای بیرون مرتب ارایش کن و از زیبایت لذت ببر لباسهای تمیز و قشنگ بپوش مرتب ب موهات برس‌ برا خانما زیبایی  و زیبا شدن معجزه میکنه سعی کن بیشتر ب افرادی ک از همه لحاظ ب خودشون میرسن فک کن توی روحیه تاثیر داره

منم میخوام یکم وزن اضافه کنم دماغمو عمل کنم  واسه پوستمم که یکم درگیرم

ببین این سه تا هدف خیلی مهمنا...مثلا وقتی  میگی جراحی زیبایی...باید واسش برنامه ریزی مالیم داشته باشی..کلا هدف گذاری یه کلمه است ولی خیلی تاثیر گذاره...واسه پوستتم بنظرم ریشه یابی کن..درمان موضعی و سطحی نه

عادت های اتمی و اثر مرکب
اگه ب خودت برسی کم کم از این حالت افسردگی میای بیرون مرتب ارایش کن و از زیبایت لذت ببر لباسهای تمیز ...

رو هر کی یه چیزی تاثیر داره...قبول دارم توصیتونو...ظاهرم همیشه آراسته است...ولی باید ادامش بدم..یه تغییر تو ظاهرم احتمالا کمک کنه

عادت های اتمی و اثر مرکب
یعن شروع میکنی؟بعد ول میکنی؟

آره از شنبه تا وسط هفته خوبه بعد از اون یهو جمعه بعد میبینم برگشتم به روال گذشته 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

میخای وزن کم کنی چند اهنگ شاد و بندری تو گوشیت بریز و هرشب نیم ساعت قبل خواب برقص تا خوب عرق کنی و خسته بشی هرشب اینکارو بکن هم تو روحیه هم وزنتو میاره پایین من ده کیلو اینجوری کم کردم باشگاه فایده نداره بری کم میکنی دوباره اضافه میکنی  اگه نری باید همیشه بری البته اگه لاغر شدی باید حواست باشه صورتت پژمرده نشه  لاغری توی چهره تاثیر زیادی میذاره ک باید مراقبش باشی

آره از شنبه تا وسط هفته خوبه بعد از اون یهو جمعه بعد میبینم برگشتم به روال گذشته 

من میخوام وسط هفته واسه آخر هفته غذا و خوراکی آماده کنم که خراب نشه...ولی خب قبول دارم اراده قوی  میخواد

عادت های اتمی و اثر مرکب
من میخوام وسط هفته واسه آخر هفته غذا و خوراکی آماده کنم که خراب نشه...ولی خب قبول دارم اراده قوی &nb ...

من اصلا اراده ندارم الان تنها دغدغم لاغر شدنمه چون تنبلی تخمدان دارم میترسم بچه دار نشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میخای وزن کم کنی چند اهنگ شاد و بندری تو گوشیت بریز و هرشب نیم ساعت قبل خواب برقص تا خوب عرق کنی و خ ...

ممنون از توصیت..اتفاقا خیلیم اهل رقصم...باشگاهو ولی حتما میرم..نه فقط واسه لاغری...عضله سازی میخوام کنم..کلا به زندگیم خیلی نظم میده..اعتماد بنفسمو تقویت میکنه

عادت های اتمی و اثر مرکب
من اصلا اراده ندارم الان تنها دغدغم لاغر شدنمه چون تنبلی تخمدان دارم میترسم بچه دار نشم

منم احتمالا داشته باشم...تو سونوم یه چیزایی بود...ولی اخه این چه ترسیه تو این دوره زمونه عزیزم؟!

عادت های اتمی و اثر مرکب
انشالله ک از ااین حالت در میای نگران نباش خودت بخای همه چی درست میشه عزیزم

فداااااااااات❤❤❤😘😘

معلومه که درست میشه...زندگی که منتظر کسی نمیمونه..بیا چشممون بستیم باز کردیم زمستون از راه رسید

خودمون باید یه کاری کنیم

عادت های اتمی و اثر مرکب