2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلیا رو دیدم باردار شدن اینجوری همین داخل نی نی سایت. ولی چون تایپکا مال چندسال پیشه دسترسی ندارم ب ...

من شنیدم خطرهم داره بعدشم بدن بابدن فرق می‌کنه تعداد اسپرم مرد اصلا اسپرم طول عمر داره بعد چند دقیقه میمیره

من شنیدم خطرهم داره بعدشم بدن بابدن فرق می‌کنه تعداد اسپرم مرد اصلا اسپرم طول عمر داره بعد چند دقیقه ...

اسپرم تا قبل خشک شدن قابلیت باروری داره. اره بدن با بدن فرق داره. خطر خاصی نداره فقط هوای سرنگو باید خالی کنیم. ولی راجب اقدامات قبلش سوال داشتم. حالا ببینم کسی تازگی انجام داده

خیلیا رو دیدم باردار شدن اینجوری همین داخل نی نی سایت. ولی چون تایپکا مال چندسال پیشه دسترسی ندارم ب ...

منظورت آی یو آی ؟؟

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
نه با سرنگ داخل خونه توسط خود خانم. خیلیا داخل نی نی سایت اینجوری باردار شدن

خب چرا این کارو بکنی و اقدام نکنی

خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
برای اقدام طبیعی مشکل دارم عزیزم

عزیزم🥺

نمیشه مشکلتو حل کنی؟

عزیزم🥺 نمیشه مشکلتو حل کنی؟

من مشکل واژینیسموس داشتم چندسال. با دیلا تمرین کردم تا سایز هدف. الان برای اولین رابطمون همسرم دچار اختلال نعوظ شده، از استرسه فک کنم. منم واقعا دیگه صبرم تموم شده میخوام باردار شم زودتر

من مشکل واژینیسموس داشتم چندسال. با دیلا تمرین کردم تا سایز هدف. الان برای اولین رابطمون همسرم دچار ...

خب نگاه توی خود نی نی سایت گزینه جست و جو رو بزن بعد میتونی انتخاب کنی تاپیک های هفته پیش یا ماه پیش بیاد

خب نگاه توی خود نی نی سایت گزینه جست و جو رو بزن بعد میتونی انتخاب کنی تاپیک های هفته پیش یا ماه پیش ...

کل تایپکای بارداری با سرنگو خوندم بهشونم پیام دادم ولی جواب ندادن انگار نیستن یا نمیان