2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

[QUOTE=320887666]نه ، همون موقع که فرصت برای گزارش کردن نیست معمولا چند روز بعد جواب میدن  یه شرح حال بگو آزمایش خون داده بود توی ادرارش خون بود.سونو کردن .اینم جواب سونو

تصویر چند ناحیه Hyperechoice با حدود مشخص به ابعاد mm 2015 در 5 Seg و به ابعاد 2825mm در 6 Seg کبد و به

بعاد mm 4232 در 22 Seg کبد رویت شد. تطبیق با یافته های CT Scan تری فازیک توصیه میشود .

بذار

آزمایش خون داده بود توی ادرارش خون بود.سونو کردن .اینم جواب سونو

تصویر چند ناحیه Hyperechoice با حدود مشخص به ابعاد mm 2015 در 5 Seg و به ابعاد 2825mm در 6 Seg کبد و به

بعاد mm 4232 در 22 Seg کبد رویت شد. تطبیق با یافته های CT Scan تری فازیک توصیه میشود .

احتمالا خانم هست طبق چیزی که میبینم ، فقط مثانه خییییلی متسعه یا اینکه مثانه نیست و یه ناحیه کیستی بزرگ تو‌لگن هست 

ضایعات کبدی رو‌ حدس میزنم چیز مهمی نباشن احتمالا همانژیوم که توده عروقی خوش خیم کبد هست باشن/ ولی کیفیت عکسها پایینه، صبر کن تا جواب سی تی بیاد ، اگه تونستی جوابش هم بذار تو تاپیک  

[QUOTE=320916125]مرد یا زن؟  سونو فقط برای کبد بود؟ سونو ناحیه لگنی و مثانه انجام شد؟ [/QUOچکاپ داده بود مادرم چون توی ادرارش خون دیده شد .دکتر سونوی شکمی لگن شکم مثانه نوشت کلا توی سونو چک کرد .که توی کبدش چندتا ضایعه دیده شد بعدشم سیتی اسکن کرد 

2810