minamoosavipor مدیر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11 عنوان پسر بزرگم گیر داده میگه کامپیوتر جدید میخوام | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 19 پست سلامیه پسر ۱۳ ساله دارم و یه ۸ سالهپسر بزرگم اسیرم کردههمش میگه کامپیوتر جدید بخر این بدرد نمیخوره قدیمیهبهش میگم چندتومنهمیگه مثلا ۳۰ میلیون😐😐چه خبره؟؟؟؟؟!!!!واقعا بازی کردن ارزش این همه پول رو نداره 1402/09/23 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
minamoosavipor مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11 فهمیدم لگ یعنی گیر میکنه و کند هست بازیه سریع نیست و باید یکی بهتر بگیره تا خوب بشه راحت بازی کنه&nb ... آهان
minamoosavipor مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11 سی تومن مال گذشتش. الان زیر پنجاه لب تاب گیرنمیاد. باید براش بخری دنیا داره بر پایه ی همین لب تاب و ... ای بابا عجب همه چی گرون شده...میخوام صبر کنم تیزهوشان قبول شه بعد به عنوان جایزه براش بخرم
نیلوفرعباسی عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 4 بهش میگن فک کنم gta یا gti میگه مشکل لگ اینا داره نمیفهمم یعنی چی راستی عزیزم این بازی برا بچه ها مناسب نیستکلا gta چیزای غیراخلاقی و خشونت داره خود سازنده های جی تی ای هم گفتن مناسب افراد زیر ۱۷ سال نیستشما از عکسش قضاوت کن خواهشا
minamoosavipor مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11 با احترام ی سیلی بزن دم گوشش🤨🤣 فایده نداره😂😂😂😂
minamoosavipor مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 11 بگو برای ورود به دبیرستان براش لپ تاپ میخری آره باید تشویقش کنم تا درسش هم بهتر شهشاید بعدا رفت رشته کامپیوتر