2777
2789
عنوان

خانمایی که شوهراشون آذری هستند لطفا بیاین تو؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 45 پست
شوهر من از جدیداشه 7 روزه زایمین کردم بعد از اون زلزله وحشتناک باهام قهر کرده که تو فکر میکنی فقط تو اعصابت خورده انتظار داری همه به تو خدمت کنن. چی بگم .حالا دکتر پیش خودش گفت که اعصابت اروم باشه که بتونی شیر بدی به بچه .خیلی داغونم فقط میخام گریه کنم اینم از تحصیل کردش .عزیزم اونم شانسیه یکیشون میشه برادر شوهرم که با حرفه زنش بگه بشین میشینه بگه پاشو خبر داره چون اونم تبریزیه حواستو جمع کن
بستگی به جو خانواذشونم ذاره منم کارمنذم سر این موضوع با شوهرم کلی بحث کرذم اما بی فایذه بوذ ترسیذ فک و فامیلاش مسخرش کنن.گفت تو یه نمونه تو فامیل نشون بذه منم باشم ذومی.تازه تمام خانمای فامیلش همه معلم هستن اما چیزی به اسمشون نیست.منم عارم اومذ کار کنم بریزم تو جیب شوهرم بعذ 10 سال استعفا ذاذام مونذم خونه ذارم با پسملی حال می کنم.
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به جو خانواذشونم ذاره منم کارمنذم سر این موضوع با شوهرم کلی بحث کرذم اما بی فایذه بوذ ترسیذ فک و فامیلاش مسخرش کنن.گفت تو یه نمونه تو فامیل نشون بذه منم باشم ذومی.تازه تمام خانمای فامیلش همه معلم هستن اما چیزی به اسمشون نیست.منم عارم اومذ کار کنم بریزم تو جیب شوهرم بعذ 10 سال استعفا ذاذام مونذم خونه ذارم با پسملی حال می کنم.
سلامتی عشق “مادر” که هزار بار دلشو میشکونی ولی وقتی بعد از مدتی صداش میکنی مامان میگه جانم مامان …. !!!
من فکر میکنم این ربطی به آذری بودن نداره. ممکنه مردهای آذری اخلاق های خاصی داشته باشن که اون هم من نمیدونم چون ما تو فامیل آذری نداریم ولی شوهر خود من مال استان سمنان هست. همون موقعی که موبایل ثبت نامی بود (440 هزار تومان) من به شوهرم گفتم برو برگه بیار ببین چه مدارکی برای ثبت نام میخواد رفت به نام خودش ثبت نام کرد. البته گفته باشم که من تو ماشین نشسته بودم که بره برگه بیاره و کل پول هم از حقوق من بود. در کل هرچیزی که به نام من باشه حساسیت داره. با وجودی که دریافتی من از اون بیشتره. فکر کنم این مربوط به تربیت خانوادگی اون مرد باشه نه کجایی بودنش.
آب جایگزین ندارد آب را درست مصرف کنیم.....
چقدر جالب اینطور از صحبتاتون متوجه شدم که در کل مردای آذری یه جورایی با بقیه متفاوتند این مثل از قدیم بوده که از ترکها دختر بگیرید ولی دختر ندین!!!
الی جون قلقشون چیه تو چه جوری باهاش رفتار میکنی؟
من اینطور متوجه شدم که خیلی دوست دارند دستور بدن به خصوص تو جمع و زنشون گوش به فرمان باشند لذت میبرند. خانواده دوست و صادق هستند ولی خیلی دنبال راحتی و خوشگذرانی به معنای واقعی برای زنشون نیستند در هر شرایطی زنشون باید گوش به فرمان باشه!!
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
والا من و همسرم و همه فامیلمون اذری هستم خونه که کلا به اسم مادرم هست تو فامیل پدرم همه چی نصف به نصف به اسم زن و شوهر است اما مادر شوهرم هیچ چی به نام نداره
شوهرم هم بدون اینکه من بگم میگه خونه خریدیم نصف نصف به اسم تو و خودم.
خاله ام هم که شوهرش ارومیه ای هست یه اپارتمان به اسمش هست عروسش هم همینطور اما عروس کوچیکه شوهرش شدید مرد سالار هست
فکر کنم این طور چیزا ربطی به قومیت نداره بلکه به فرهنگ خانواده و سطح تحصیلات برمیگرده
نمی دونم چرا دوستان هنوز از این تعصب های بیمورد و ححرفای نامربوط دست نکشیدند بیایید به جای اینکه یک صفت فردی را به قومیتش نسبت دهیم خودمان و طرز فکرمان را اصلاح کنیم
عکاسی تخصصی مادر و کودک در تبریز, تخفیف ویژه 30 درصد در ماه محرم و صفر با دکورهای متنوع و اختصاصی کودک
نانا جون خودت هم آذری هستی؟
به نظرم حیف بود که از کارت استعفا دادی!چون ما جوونای نسل جدید هستیم که نباید بذاریم این طرز تفکر در اونها نهادینه بشه باید یه کم مبارزه کنیم و به شیوه منطقی حق خودمون رو داشته باشیم!
برای خودت زندگی کن! کسی که تو را دوست داشته باشد با تو میماند. برای دوست داشتنت میجنگد. اما اگر دوستت نداشته باشد به هر بهانه ای میرود...
شیما جان 5 سال حرف زذم باهاش ذیذم نتیجه نذاره.منم بی خیال شذم.همون طور که گفتم مهم شهر نیست مهم فرهنگ خانواذه است.چون شوهر من همچین چیزی نذیذه شذیذا مخالفت کرذ.
خانمای فامیلش الان بیشترشون بازنشسته شذن اما چیزی به اسمشون نیست.(البته خانواذه های موفقی ذارن)
شیما به نظر من که این مثل در مورد الان صدق نمیکنه قبلا میگفتن از تبریزی ها دختر بگیرین چون به قول معروف از هر انگشتشون یه هنر میریخت تو آشپزی و شوهر داری حرف اول رو میزدن ولی به نظر من الان خیلی صدق نمیکنه
مثلا مادر همسر من یه غذاهایی می پزه که دخترای فامیل فقط خوردنش رو بلدن و عمرا نتونن درست کنن
الی جون همسرت کجاییه ؟
خانما من اصلا قصد جسارت به قوم خاصی رو نداشتما فقط حرفم این بود که من بعد از 8 سال زندگی مشترک فهمیدم که مردای آذری تملک دست خانم خونه نمیدن و خیلی با عشق و عاشقی و همه زندگیم به نام تو باشه میانه خوبی ندارن
البته دوستان حرف درستی می زنند بستگی به طرز تربیت خانوادگی داره مادر همسر من چیزی به نامش نیست اونم طلاهاشو تحت هیچ شرایطی نفروخته و همه رو جمع کرده
الی جون خودت کجایی هستی؟قلق شوهرت رو چطوری بدست آوردی که حاضره همه چی به نام تو بزنه؟
2810