2777
2789
عنوان

توی لباسام یه سوتین پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 4037 بازدید | 93 پست
همین امروز عضو شدم بلد نبودم جواب بدم  حالمم خوب نیست سرم داره گیج میره از بس فکر کردم

تاکی دروغ تا کی آخه عضویتت برای یک سال پیشه میگی امروز😂😂

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یا خدا  سخت ترین لحظه است. انشالله به خیر بگذره  اخه ۴۰ روز ادم خونه زندگیشو ول می ...

چی بگم مردم مردای قدیم مادرم سر مادرش مریض بود سه ماه رفته بود شهرستان بابام دست از پا خطا نکرد اما این مردا زرتی فقط دنبال خونه خالی هستن...کثافتا بعدا گندش درمیاد که اثری میمونه از کثافت کاریاشون

دقیقا  من میخوام برم شهرستان یکی دوهفته بمونم همش استرس دارم

قشنگگگگگگ ازکل خونه فیلمبرداری کن😂😂 کشولباسات اشغالی وحیاط روکاملاچک کن زیرتخت روکابینت اثرانگشتاروچک کن بعدبرو 

2805
یکی مومیبینه یکی شو*ت میبینه یکی دستمال رژی میبینه اینم سوتین دیده....... خداشاهده یه کارکردین به ع ...

🤣🤣

حالا اینا که خوبه , طرف تاپیک زده شوهرم خیانت کرده منم میخوام خیانت کنم خوب لامصب طلاق بگیر

وا چه حرفا باسوتین اخه مثلا ببینه این میمی داره یا نه

نه به این که اسی بهش شک داره یانه 

Xبند سابق، بگو ماشاالله😁   هرچی برام میخوای چه خوب چه بد خدا ضربدر صد بکنه بده به خودت انشالله🗿.          من آویزون یکی باشم اونه منم از رفیقاشم به عشق اون دیگه شبا نمیپاشم چون برامن هر دریو بگی باز کرد(خدا)😍😉
قشنگگگگگگ ازکل خونه فیلمبرداری کن😂😂

نههه اخه مرتب کردم همه جارو برگردم با یه خونه ترکیده رو ب روام

فیلمو ببینم ک چقد تمیز بوده بیشتر حرص میخورم😆

یا رب! تو چنان کن که پریشـــان نشوم...
تاکی دروغ تا کی آخه عضویتت برای یک سال پیشه میگی امروز😂😂

تا امروز تایپک نزدم 

دقیقا میشه بگی چجوری باید ثابت کنم ؟

از بچه م عکس بزارم یا از سوتینی که پیدا کردم؟

ببین شک نکن از عمد جا گذاشته تو ببینی .میخواد زندگیت بهم بخوره شک نکن الآنم با شوهرته

اگه اینجوریه خدا ازش نگذره اخه الان با یه بچه دو ماهه چیکار کنم😭

2810