دو ماه پیش زایمان کردم تا چهل روزگی پسرم خونه بابام بودم بعد برگشتم خونه.الان داشتم لباسامو مرتب میکردم یه سوتین غریبه دیدم تو لباسام. بنظرتون از شوهرم بپرسم یا هنوز هیچی بهش نگم؟
یه دوست داشتم با یه مرده دوست شده بود بچه داشت زنه با بچه هاش که میرفت خونه مادرش دوستم مطلقه بود لباس زیراش میزاشت زیر تختشون تا زنه بفهمه آخرم باهم ازدواج کردن زن دوم شد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح: سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد: کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد. با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥
ای بابااااا.یعنی با سوتین اومده بدون اون برگشته .خدا لعنت کنه جفتشون رو
شایدم یه ست جدیدهدیه گرفته 🤷ستاد فتنه انگیزی وشعله ورکردن اتش خشم استارتر 😅
امیدوارم سرکاری باشه یاحدااقل شمااشتباه کرده باشی استارترعزیزم
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
طرف هم رفیق شوهرش نیست و فقط شغلش اینه! دیگه پی لباسشو نگرفته و شوهر اسی هم متوجه نشده فکر کرده مال زنشه و گذاشته تو لباساش
از نظر نی نی سایتی ها بزرگ ترین عذاب: داشتن مادرشوهر/ بزرگترین تفریح: سرکار گذاشتن مادرشوهر/ بزرگترین جهاد: کشتن مادرشوهر / بزرگترین آرزو: ندیدن مادرشوهر می باشد. با نی نی سایت پشم های خود را «رایگان» لیزر کنید ♡درمورد پوست و مو و گل و گیاه سوالی داشتین درخدمتم♥