2777
2789
سلام ببخشید خیلی سوال میپرسمابنظرتون قیمت طلا پایین تر از این هم میاد صبر کنم یا الان بخرم؟ تصمیم گر ...

سلام نه خواهش میکنم این چه حرفیه

ببینید اگرم پایین بیاد دیگه اینطور نیست که بخواد مثل

بورس یه دفعه ریزش داشته باشه حالا شما چون تازه قراره شروع به خرید و فروش طلا کنید سعی کنید از کم شروع کنید

مثلا اگه سرمایتون کمه یه دفعه نرید از دو سه گرم به بالا بخرید

اما اگه سرمایتون زیاده موردی نداره حالا من نمیدونم

سرمایتون چقدره اگر ریسکش رو میپذیرید هر چند گرم که

دوست دارید میتونید بخرید اگر نه که میتونید از سوت شروع

کنید.خوده من از گرم شروع نکردم سوت خریدم و الان بالای

8 گرم طلا دارم حالا درسته هم ضرر داشتم هم سود ولی خب

طلاست دیگه قطعا تو خرید و فروش طلا هم سود هست هم

ضرر.ایشالله که شما همیشه پر سود باشید🌹🌹🌹 

کـــــاربر آقـــا هســـــتم
سلام نه خواهش میکنم این چه حرفیهببینید اگرم پایین بیاد دیگه اینطور نیست که بخواد مثل بورس یه دفعه ری ...

مرسی از راهنماییتون میخاستم فعلا یک گرم بخرم الانم دیدم طلا اومد بالاتر. نگرفتم دیروز فک کردم میره پایین تر که بعد بگیرم الان رفت بالاتر😭😂نمیدونم سیر صعودی میگیره از الان یا میاد پایین تر دوباره

احتمالا وقتی دردا بهت حمله میکنن من خیلی دور از توام، یجا زیر دردای خودم ☘️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی از راهنماییتون میخاستم فعلا یک گرم بخرم الانم دیدم طلا اومد بالاتر. نگرفتم دیروز فک کردم میره پ ...

خواهش میکنم.حالا عیب نداره من خودمم اولش این فکرا

رو میکردم بعد کم کم اومد دستم😅

پست که نمیکنن آدرس میدن باید برید از همونجایی که اونا میگن تحویل بگیرید اگر تهران هستید باید حداقل م ...

عزمزم ازچه سایتی خرید کردین ؟؟راضی هستین؟منم میتونم خرید کنم؟؟؟

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستیم برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون
عزمزم ازچه سایتی خرید کردین ؟؟راضی هستین؟منم میتونم خرید کنم؟؟؟

نوشتم طلاین البته با اپلیکیشنش کار میکنم.آره تا الان که  راضی بودم.بله همه میتونن خرید کنن.حالا باز شما اول قشنگ راجع بهش تحقیق کن بعد خرید کن من که واقعا راضی هستم خرید طلاست دیگه سود داره ضرر هم داره دیگه از یه جا به بعد باید قلقش دستت بیاد کِی طلا بخری کِی نخری که ضرر کنی

نوشتم طلاین البته با اپلیکیشنش کار میکنم.آره تا الان که راضی بودم.بله همه میتونن خرید کنن.حالا باز ...

لینکش میفرستی دانلو کنم؟؟تووقتایی آدم ضررمیکنه میشه توضیح بدین ممنون میشم

الحمدالله کما هو اهله....یه صلوات بفرستیم برام برا اینکه ب زودی مادربشم .ممنون