2777
2789

خواهر مجردتون بیاد خونه شما بمونه . دلیلشم این باشه که میخواد نزدیک نامزدش باشه. مثلا یک سال دو سال بمونه خونتون. خونتونم کوچیکه .

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اصلاً نباید هیچ کس نامحرم به خونه راه داد. اونم طولانی مدت. خیلی اتفاقات بدی ممکنه بیفته

حالا همه خانواده سر جنگ دارن با من که تو چه خواهری هستی هی

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

خواهرم خودش شعورش میرسه خونه من تنها نیست ، شوهرم معذب میشه و کلا در این سالها بعد عروسیم فقط یکی دو شب یادمه خونمون موند اون هم با کلی اصرار خودم . 

خدایا چنان کن سرانجام کارتوخشنودباشی ومارستگار
نه عزیزم من از هیچی ب اندازه حریم شخصی ام محافظت میکنم هرگز قبول نکن ارامشت از بین میره فقط همین

چرا یک نقر تو اطرافیان من این مسئله رو درک نمیکنه دیگه واقعا خسته شدم

محکم وایسا. اصلاً معنی ندارد 

وایسادم

ولی داغونم‌کردن با چرت و پرت گفتن هاشون

چرا یک نقر تو اطرافیان من این مسئله رو درک نمیکنه دیگه واقعا خسته شدم

من ی رفیق داشتم خواهر زنشرفنه بود مونده بود خونشون...

هروقت میشست صحبت میکرد ، میگفت یکی گرفتن دوتا بردم 😂

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️