2777
2789
عنوان

گنددد زدممم😐مامانم منو تیکه تیکه میکنهههه

| مشاهده متن کامل بحث + 2934 بازدید | 126 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره فقط شیشه داخلش شکست

با۹۰تومن حل میشه بده شیشه بندازن

ما دوام آوردیم …با بی‌پولی … با بی‌عشقی…با چیزهایی که خواستیم و نداشتیم با کنایه‌های کسی که کافی نبودیم براشبا لحظه‌های دلتنگی…با خاطرات ما دوام آوردیمبا سخت‌گیری‌های خانواده با آزادی‌های دلهره‌آور و پنهانیبا شغلی که از سر نیاز بود نه علاقه !با سگ‌دو زدن‌های بی‌نتیجهبا ذوق‌های سرکوب شده…ما زندگی نمی‌کنیم…ما مدام در حال دوام آوردنیم!
نمیتونی کمک کنی برو بیرون از تاپیک من

کمکت کنم؟

میخوای شماره کارت بدی پولشو بزنم حسابت؟

بچه اینجا دنبال کمکی برای یه فلاسک شکوندن 

چیه میخوای همه دسته جمع شن برن برات فلاسک بخرن؟

پول نداری بیجا میکنی میشکنی خانواده ها باید جون بکنن اونوقت بچه ها امینجوری پولو به باد بدن

از عمد که نبوده😐💔

واسه خوب کردن حال آدما لازم نیست حتما دکتر باشی؛ یه ذره مهربون باشی کافیه:)
کمکت کنم؟ میخوای شماره کارت بدی پولشو بزنم حسابت؟ بچه اینجا دنبال کمکی برای یه فلاسک شکوندن  ...

کمک میخادوا

❌️اقایون،نه ریپلای کنید،نه داخل تاپیکاپست بزاریدنه....❌️باافتخارچادریم😍❤️
پول نداری بیجا میکنی میشکنی خانواده ها باید جون بکنن اونوقت بچه ها امینجوری پولو به باد بدن

واسه بچه هاشونه پس بچه آوردن باد هوا بزرگشون کنه؟؟؟

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

واسه یه فلاسک تو رو خدا بچه ها رو عقده ای بار نیارین

چیزی نشده حالا 

یه روز رفته بیرون 

من باشم بجای مادرش میگم فدای سرت 

یه روز خوش رو حرومش نمیکنم 

روحیه بچه مهم تر از پول 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

کاشکی بچه های منم از خراب کردن چیزی ناراحت میشدن. تازه دخترم چیزی رو بشکونه یا خراب کنه میاد با من دعوا میکنه🤕به نظرم به پدرت بگو .ازش بخواه کمکت کنه درستش کنی. وقتی اخلاق مادرت و میدونی. وبه مادرت هم بگو حتی اگر دعوا کنه. در حقیقت مقصر نیستی شکستنی میشکنه .فدای سرت

کمکت کنم؟ میخوای شماره کارت بدی پولشو بزنم حسابت؟ بچه اینجا دنبال کمکی برای یه فلاسک شکوندن  ...

چقدر توتندی دلم گرفت از لحن صحبت و قضاوتت

معلم سال ۱۴۰۴ برام دعا کنید ممنونم 
2810