2777
2789
۲۸ من ۲۹ اون وضع مالی ما خیلی بهتره سرترم ازش اخلاقاش خیلی خوبه عاشقانس میترسم عوض شه

خوبه بنظرم.اینم ک میگی کمک خرج خانوادشه، معلومه با عرضس و دعای خانوادشم پشتشه:) برای ساختن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وقتی با همسرم آشنا شدم انگار سالهاست که همدیگرو میشناختیم خیلی باهم راحت بودیم مثل دوتا دوست صمیمی

الانم مثل دوتا دوست هستیم ولی بیشتر از قبل همدیگرو دوست داریم مخصوصا با چیزهایی که بعد 9 سال فهمیدم که ازم پنهان کرده بود

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
بیشتر ببینید
خوبه بنظرم.اینم ک میگی کمک خرج خانوادشه، معلومه با عرضس و دعای خانوادشم پشتشه:) برای ساختن

پایین شهر میشینن خونشون ۵۰ متریه دوطبقس باید برم همونجا کلا خانوادم میگن بهتر از اینا میتونی ازدواج کنی

در حدی ک تا صب باهم حزف میزدیم ۲ ساعت میخابید پامیشد میرف سرکار.۶ ماه دوس بودیم و عقد کردیم.پسره خوب ...

یکم فاصله بگیری حله

نشون نده دوست داشتنت رو زیاد

نشون نده طاقت دوریشو نداری

زنگ میزنه شیرجه نزن جواب بده یبار الکی جواب نده بعدش جواب بده بگو دستم بند بود

هرشب بهش شببخیر میگی یبار زودتر ازون برو بخواب بگو عزیزم خیلی خستم شبت بخیر 

بازم بگم؟؟؟

یکم فاصله بگیری حله نشون نده دوست داشتنت رو زیاد نشون نده طاقت دوریشو نداری زنگ میزنه شیرجه نزن ج ...

لجبازه. زود میفهمه دارم این کارارو از قصد انجام میدم.ولی باید یکم تو ابراز احساساتم بکشم عقب 

بگو😁

اگه هی واسه رابطه پیشقدم میشی دیگه نشو یکم ادا تنگارو درار🤣😂ببخشید

وقتی جای دوری میره هی نپرس وای کی میای تروخدا دیر نکنیا دلم تنگ میشه وای سرده بپوشی خودتو هی وسطاش زنگ نزنی فلانی کجایی؟ کی میای واای چقد دیر

به جاش موقع بدرقه با اعتمادبنفس یه لبخند بزن بگو خدافظ عزیزم مراقب خودت باش و تمام

هرروز نمیخواد یکسره ترگل ورگل باشی دو س روز مال خودت باش لش بپوش😂

من خودم هی رومبل موقع فیلم میچسبیدم ب شوهرم اونم اخراش بیحوصله میشد انگار

الان میرم رو مبل بغلی یه چایی هم واس خودم میریزم خودمو سرگرم گوشی یا بافتنی نشون میدم

دفعه ی بعدی ک میرم کنارش میشینم بهم مشتاق تر شده

پایین شهر میشینن خونشون ۵۰ متریه دوطبقس باید برم همونجا کلا خانوادم میگن بهتر از اینا میتونی ازدواج ...

ول کن بابا خونه مادرشوهرت میخای بری جهنم میشه زندگیت