2777
2789

شماچندهفته عکس بارداری گرفتید؟من ازاول بارداریم حتی باگوشیم عکس نگرفتم حالا دوس دارم چنتاعکس خوب داشته باشم نمیدونم برم اتلیه بهتره یااینکه به یه عکاس بگم بیاد خونه تواتاق خودنینی عکس بگیریم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حتما اتلیه برو 

تو خونه هم عکس اینه ای از هر زورت بگیر با گوشی که تغییرات قشنگ خودتو و بزرگ شدن نی نی حتما معلوم باشه🥰🥰

سالم بغل بگیریش ان شالله

درخواست دوستی قبول نمیکنم ☺️ میتونید تو یکی از تاپیکام برام کامنت بگذارید اگه واجبه 💖اگر درباره ی جزیره ی زیبای قشم اطلاعات مفیدی دارید (رسومات ، غذاها ، رستوران ها ،اماکن تفریحی و.. ) خیلی خوشحال میشم باهام درمیون بگذارید در تاپیک جزیره قشم متشکرم ازتون💕

ای جان، بسلامتی بدنیل بیاد ان شاءالله 

هر دووو 

من میام توی این سایت همش دلم نی نی میخواد 🤭

زودتر عروسی بگیریم بریم خونمون نی نی بسازیم 🥰😍🤲

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه اینقدر ارزشمندم بهم نشون بده 🙏🏻

من استراحت مطلق بودم سر بارداریم و یه آدم عاقل هم اطرافم نبودبگه چندتاعکس بگیر

فقط شانس اوردم دوستم یه بارگفت همینطور ازخودت برام عکس بده ببینم چه شکلی شدی تو بارداری

همون چندتاعکس سلفی که باموبایلم گرفتم رو دارم کلا😔

اینقد با خودم کلنجار رفتم که بگیرم یا نگیرم بگیرم یا نگیرم آخه اعتقاد چندانی نداشتم به زور دوستم قانع شدم که برم،چنتا اتلیه رفتم کاراشونو دیدم دنبال لباس بودم که یه شب برای شنیدن ضربان قلب نی نیم رفتم بیمارستان گرفتنم نذاشتن بیام خونه دنیاش اوردن😂😂

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇