2777
2789
عنوان

مهمونی دادن توی بارداری

335 بازدید | 18 پست

بچه ها من خونمو ۷ ماهیه که عوض کردم و به همه گفته بودم چیدمانش تموم بشه دعوتتون میکنم خانواده خودمو یک ماه پیش دعوت کردم ولی خانواده شوهرمو بخاطر یه سری چیزا منتظر موندم که کدورتا برطرف بشه بعد دعوت کنم قبل اینکه بفهمم باردارم به مادرشوهرم گفتم چند هفته دیگه میخوام دعوتتون کنم بیاید ولی الان دو هفته هست که فهمیدم باردارم و الان توی هفته ی هفت هستم ، به نظرتون تا اول بهمن که غربالگری اولو میرم بپیچونم و بعد غربالگری دعوتشون کنم که خبر بارداریمم بهشون بدم یا نه کلا مهمونی رو کنسل کنم خطرناکه؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خطرناک مگه میخایی چیکار کنی من اینقد تو بارداریام مهمانی دادم هیچیمم نشد..ولی اگه الان بدی بهتره چون کم کم ویارت و حالت تهوت شرو میشه و کسل میشی بعدم که شکمت بزرگ میشه و سنگین میشی سخته الان بهتره 

اگه کسی میاد کمکت که بهشون بگو بارداری و برات خطرناکه تا قبل سه ماه نمیتونی کاری کنی کمکت کنن 

اگه قبول کردن مهمونی تو بگیر صفر تا صد رو بذار بیام انجام بدن 

ولی اگه قبول نکردن بگو پس تا سه ماه دیگه 

رودرواسی نداشته باش 

خطرناک مگه میخایی چیکار کنی من اینقد تو بارداریام مهمانی دادم هیچیمم نشد..ولی اگه الان بدی بهتره چون ...

آخه همه میگن سه ماه اول خطرناکه باید سنگین کار نکنی 

من یه مهمونی میدم پدر خودمو در میارم انقدر که کار میکنم توی حالت عادی از پا میفتم چه برسه که حامله باشم 

غذا پختن برام راحته ولی خونه تمیز کردن برام سخته

2810