2777
2789
عنوان

این رفتار پسرم نرماله؟

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان بهش حرف زدم گفتم چرا حرف من و بابات برات مهم نیست؟ ولی همش میگه نمیدونم یا ساکته، الانم خوابید، ...

ماهم باهاش خیلی حرف می‌زنیم ..نمی‌دونم درست بشه یا نه 

منم دیشب نگران همین بودم 

مثلا امروز میخواست بره اردو یه زیر انداز که جای دونفر میشه خودش برادرش .

می‌گفت نه یکی دیگه هم خواست بشینه 

میگم بیاد بشینه مثلا خودش بشینه غذاش بزار رو زمین یکی دیگه هم جا بشه :/🤦🏼‍♀️

.
اونجوری هم ممکنه خوراکیهاشو بهشون بده فرقییی نداره

باز ببینه یدونه کیک تنها تو کیفشه خودش گشنش میشه میخورتش

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌
بگرد دنبال کتاب یا قصه ای که مهارت نه گفتن رو یاد بدی غیرمستقیم بهش

انقدر خوندم آنقدر قصه گفتم انگار نهههه انگار ، ببین یه چیزی نه گفتن بلده ها مثلا از لوازم تحریرش ازش خواستن اصلا نداده یا اسباب بازی راحت میگه نه ولی پول داستان شده

انقدر خوندم آنقدر قصه گفتم انگار نهههه انگار ، ببین یه چیزی نه گفتن بلده ها مثلا از لوازم تحریرش ازش ...

اگه فقط پوله بهش نده 

راه های مختلف رو امتحان کن 

اصلا یه چند روز بهش پول و خوراکی نده بگو از دوستایی که براشون خریدی بگو نوبت شماست شاید بفهمه الکی داره خرجشون میکنه

چرا جک میگید؟

رفتار بچه آینه تربیت پدر مادره

اون بچه اعتماد بنفس دار سرزبون دار البته که شهصیتش مهمه اما ازتربیت خانوادشه

هنر نه گفتن رو والدین یاد بچه میدن

هنر مهربون بودن

خبرچینی نکردن

مهرطلب نبودن

حس ارزش داشتن

همش از خانوادست

خوراکی نمیده مگه اینکه دوست نداشته باشه ، مشکل پول بودنشه همیشه

خب دیگه منم میگم پول بهش نده یا بگو تو کارته

بروهئ لٛرستان چشم و چراغ ایران🦋 اصالت مارا موزه ها فریاد می‌زند کوروش کبیر لُر بختیاری🤌

منم پسر کلاس دوم دارم ولی پدرش شبا قبل مدرسه میبرش بیرون از مغازه خوراکیایی که دوست داره رو براش میخره میذاره توکیفش هرشب میبره که بچه ذوق کنه ؛اوندفه ازم پرسید چرا بچه ها ازبوفه خوراکی میخرن بهش گفتم اونا خوراکی واسشون نمیخرن مامان باباشون مجبورن دیگه بخرن با این حال بعضی روزا ب درخاست خودش پولی کمی میدم که یدونه خوراکی واسه خودش از بوفه بگیره پسربچه ها خیلی راحت مورد سواستفاده قرارمیگیرن همیشه زور گو یا فرصت طلب توشون پیدامیشه شما باید طوری سنجیده عمل کنی  که کسی ازپسرتون سواستفاده نکنه گلم ؛ 

چیکار کنم‌؟

عزیزم به حرف اینا گوش نکن . خودت بهش پول بده بگو دوتا بخر و برای یک دوستتم بخر .بزار دوستیش شکل بگیره ،بزار خودش کم کم ادما رو بشناسه . از الان بخوای همه رو تو چشمش سیاه کنی ممکنه خودش صربه ببینه . ما یک کلاسی میرفتیم یکی از دخترا هروز برای دوستش هم خوراکی میبرد یا نصف میکرد باهش .مادرش مثل شما برآشفته شد که اره این ساده است و فلان داره ازش سواستفاده میشه.  از دوسته جداش کرد چند وقت بعد دختر دیگه سرکلاس نموند و گریه و... . کلا همچیش بهم خورد .

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
چرا همیشه انگشت اتهام به سمت پدر و مادره؟ یعنی رفتارای بچه خوبیهاش مال خودشه  همگی و بدیهاش کام ...

همش براپدر مادره چون توان تغییر داره 

پسر من اعتمادبنفسش.زرنگیش.ارتباطاتش حاصل زحمتا واز خودگذشتگی منه ولی عصبانی بودن ودادوفریادش تقصیر باباشه به همین راحتی.

توان نه گفتن مهارت آموزش دادنیه الان متوجه شدین پس دستتون بازه.بانصیحت تغییر نمیکنه باید یه مهره دیگه جابجا بشه تاتغییر حاصل بشه