2777
2789
سلام دوستای گلم
این تاپیکو زدم تا تجربیاتمونو برای آسون تر کردن خونه داری و بچه داری در اختیار هم قرار بدیم.
اگه کسی راهکاری بلده لطفا بگه
ممنون
به نظر من سخت ترین و وقت گیر ترین کار خونه اشپزیه و درست کردن غذاهای فوری می تونه بزرگ ترین کمک باشه.
لیست و دستور تهیه یه سری غذای فوری تو این تاپیک هست:
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=188163

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نظر من در مورد بچه داری اگر آدم خونه رو امن کنه راحته... من کل خونه رو امن کردم و اگر خودم تو آشپزخونه باشم و دخترم تنها تو اتاقش باشه خیالم راحته که یا سر اسباب بازی هاشه یا کمد کتاباش... چون چیز خطرناکی اونجا نیست... همه جای خونه همینطوره
اول برنامه ریزی مهمه
اگر مهمون خواستیم دعوت کنیم میتونیم از چند روز قبل خیلی کارها رو انجام بدیم من دیشب مهمون داشتم ده نفر چهار جور غذا درستیدم با وجود یه پسر چهار ماهه اصلا هم کمک نداشتم اما اصلا اذیت نشدم
همسرم بهترینم دوستت دارم
به نظر من بهترین کار برای اینکه خونه همیشه تمیز بمونه اینه که هر وقت چیزی رو بر داشتیم بعد از استفاده سر جاش بذاریم موقع پخت غذا همون موقع که مثلا منتظریم اب خورشت جوش بیاد ظرفایی رو که دراومده بشوریم
هر وقت اب یا میوه میخوریم موقعی که دستمون رو میشوریم بشقاب رو هم اب بکشیم
میوه که میخریم همون موقع بشوریم و بذاریم توی یخچال............

من بیشتر این کارا رو میکنم وقتی غذا میپزم همون موقع یه دستمال دستمه که اگر اب غذا ریخت رو گاز همون موقع تمیزش کنم اینطوری خونم خیلی کثیف نمیشه و کمتر وقت برای تمیز کردنش میذارم...
منم مینی واش نداشتم بنظرمم هزینه اضافی بود و جاگیر... ماشین لباسشوییم دیجیتالیه برنامه لباس بچه و ...هم داره
بنظر من بجای هزینه و .... رو شوشوهاتون کار کنین خیلی بهتره....
شوشومن کمک میکنه مثل ماه... اصلا هم من به وظایفش کاری ندارم:))
2810