2777
2789
عنوان

چند فرزندی بده یا خوب؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1293 بازدید | 100 پست

هرکدوم عیب و ایراد و خوبی خودشو داره اما هرجور نظر سنجی کنی در نهایت تک فرزندی امکانات و رفاه بهتری داره

در ضمن ما که مامان بابامون ۲ و ۳ تا اوردن هم تنهاییم

همه خواهر برادرا با معرفت و چمیدونم بیس چاری کنارهم نیستن و گاهی بودن نبودنشون فرقی به حال هم نمیکنه.

بچه خوبه ۴ تا هم خوبه  ولی بخدا که توی این تورم کمر پدر و مادر میشکنه واقعا گرونیه اون خانم ...

والا من با از وقتی بچه هام اومدن حتی پنیر تو یخچالمم نمیتونم بخرم ک نون پنیر خالی بخورم 

الان یکی از قل های من باید ویزیت بشه گذاشتم تا سر ماه تا شوهرم حقوق بگیره 

حقیقتا در حق بچه هام ظلم کردم دنیا آوردمشون الان تو خرجشون موندم 

این دوستمون دراز کشیده تو جاش فتوا صادر میکنه ک ملت هی تخم گذاری کنین با عرض معذرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گلم لطفا اگر ممکنه اورد ناشتا نده  والا من بچه هام دوقلو ان زیر هزینه کمرم شکست  یه آهن ...

اینایی که میگن چند تا بیار 

مثل ما ها اینقدر به ویتامین و لباس و غذای خوب توجه نمیکنن 

یه دم پختک میزارن بچه خورد خورد نخورد گشنه بمونه اهمیت نمیدن  بچه ادرار سوز میشه پوشکشو تا شب عوض نمیکنن  یا بکنن نمیشورن دم به دیقه 

البته همه نه بعضیاشون اینجورین به چشم دیدم 

بعد افتخار میکنن ما چند تا بچه داریم 

باید گفت که من اگه میخواستم مثل تو بچه بزرگ کنم و بی خیال باشم سالی یدونه میاوردم 

پیج آشپزی من 
بچه ها بنظرتون ۲تا بچه یابیشتر مرد رو مسئول تر نمیکنه؟به زندگیش بیشتر برسه

همه مردا یه جور نیستن 

مرد بی مسولیت ده تا هم بچه داشته باشه همون بی عاریه که هست

پیج آشپزی من 
اینایی که میگن چند تا بیار  مثل ما ها اینقدر به ویتامین و لباس و غذای خوب توجه نمیکنن  ی ...

یگی میگفت من دو تا تخم مرغ را اینقدر هم میزنم که موقع پخت پف کنه زیاد بشه .بچه هام سیر بشن و طرفدار فرزندآوری زیاد بود...

چند تایی بچه هم داشت

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه ها بنظرتون ۲تا بچه یابیشتر مرد رو مسئول تر نمیکنه؟به زندگیش بیشتر برسه

یکی از اشتباهات خانم هاست این مورد .

مرد با بچه بهتر میشه !

مردان بی ذاتی دیده شدن که زن و بچه را گذاشتن و رفتن ...

نمونه اش آرایشگری که میرم.خودش و بچه اش با هم هستن و همسر رفته با یک دندانپزشک و ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

استارتر تاپیک رو قفل کنید تا بین کاربران بحث نشه

سلام امکان حذف تمام تاپیک ها نیست.لطفا برای حذف تاپیک های خصوصی در روزهای زوج، لینک تاپیک رو به پی وی niniyar_1@  ارسال کنید.ممنون
والا من با از وقتی بچه هام اومدن حتی پنیر تو یخچالمم نمیتونم بخرم ک نون پنیر خالی بخورم  الان ...

الهی که پر روزی بشین

نمیدونم چی بگم

کسی به فکر نیست فقط میگن بچه رو بیارید بقیه اش رو کاری ندارن

یه پیشنهاد اگر دوست داشتید انجام بدید

من خودم دوقلو دارم

هر شبی که میتونی سوره واقعه رو پلی کن تا با صوتش بخوابن

باصدای استادپرهیزگار کلا ۷ دقیقه ست

انشالله رزق و روزیتون بیشتر میشه