2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آراد

اگه یه روزی فرزندی داشته باشم ، بیشتر از هر اسباب بازی دیگه ای براش بادکنک میخرم! بازی با بادکنک خیلی چیزها رو به بچه یاد میده ؛بهش یاد میده که باید بزرگ باشه اما سبک تا بتونه بالاتر بره.... بهش یاد میده که چیزهای دوست داشتنی میتونن تو یه لحظه بدون هیچ مقصری از بین برن...پس نباید زیاد بهشون وابسته بشه  و مهم تر از همه ؛بهش یاد میده که وقتی چیزی رو دوست داره نباید اونقدر بهش نزدیک بشه و فشار بیاره که راه نفس کشیدنش رو ببنده چون ممکنه برای همیشه از دستش بده و اینکه وقتی یه نفر رو خیلی واسه خودت بزرگ کنی در آخر میترکه و تو صورت خودت میخوره... می‌خوام ببینه بادکنک با اینکه تمام زندگیش وصله به یه نخ اما بازم توی هوا می‌رقصه...
پندار پوریا کیهان آیدین مانی سروش کارن رامتین سینا رامین باربد 

عوقق از اسم ایدین بدم میاددد

البته اینکه پسر فامیلمونه هم بی تاثیر نی😑😂

مهربون بی اعصاب پرو و خجالتی، پرحرف و کم حرف هم زشت هم خوشگل هم درونگرا هم میانگرا چنروز افسرده چنروز هم الکی سرخوش و خل چنروز بد غذا چنروز خوش اشتها وبد غذا خلاصــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه تو همه چی پنجاه پنجاه تشریف دارم! تو تاپیکای معرفی فیلم و داستان و اتفاقات ماورایی و تاپیک های اسیدگونه تگم کنین مرسی اه🗿😂
2810