2777
2789

من خودم از معجزات صلوات بگم پراتون میریزه 😁

نگمممممم براتون صلوات رسمن معجزه خداست ، خوده خدا وفرشتگانش درود وصلوات میفرسن بر محمد وآلش 

حالا جمع شید بقیه دوستان هم بیان من به ترتیب میگم چه اتفاقی واسم افتاد 

کسایی که واقعا معجزه دیدن دریغ نکنن بگن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امیدوارم یه روزبیام اینجاازمعجزه خدابگم خواهرده ساله بچم نذرحضرت علی اصغر کردم تومسجدحضرت علی اصغرتاجواب که گرفتم هفتاد تن پوش حضرت علی اصغربدم به بچه  ها ی شیرخوار.پارسال هم توخواب دیدم امام رضا گفت تن پوش که ازحرمم آوردی روبانذرشیرادا کن پنج تاپاکت شیروخرما وکیک یزدی دادم دعاکنین جواب بگیرم باحلقه نشونم برای یه بچه هرچی شده چیزی میخرم😭

بگو گلم

باشه 

واسه شمام که شده میگم چون انتظار داشتم خیلیا بیاین بلکه امیدی بشه که قطعا میشه  برای زندگیشون

راستش من چندی پیش بعد از نماز واسه صبر وارامش مامانم صلوات میفرستادم وهمچنین چندتا حاجات دیگه که به ترتیب میگم

مامانم بخاطر یه مسئله ایی خیلی مشوش ذهنی داشت طوری از خواب بیدار میشد بخاطر اعصاب دشتش خشک میشد کلا نمیتونست تا نیم ساعتی تکون بده دستشو 

خلاصه بعد از نماز های فرض واسه صبر وآرامشش صلوات فرستادم کلا الان انگار نه انگار که اون اتفاقه افتاده خیلی صبور شده و ارامش داره قبلا اصلا نمیتونست به خونه برسه و کلا لنگ بود 

الحمدالله خدا به برکت صلوات صبر وارامش رو در دلش گنجوند 

امیدوارم یه روزبیام اینجاازمعجزه خدابگم خواهرده ساله بچم نذرحضرت علی اصغر کردم تومسجدحضرت علی اصغرتا ...

ان شاءالله میگی 

و به زمان بندی خدا اعتماد داشته باش جانم کلا بهش اعتماد کن

یکی از معجزات دیگه صلوات که دیدم یکار مون توو اداره خیلی  گیر بود رئیس اداره ابدا پرونده رو قبول نمیکرداووونقد بعد نماز صلوات فرستادم که خدا توفیق  دیدن یه فرد خداشناس رو بهمون داد بعد از دعای اون  که خدا روشکر اونم راه افتاد 

یه بیماری شخصی داشتم که هر دکتری میرفتم خوب میشد ولی بعد مدتی باز همون روز اول 

خلاصه اونم به مدت دوماه پی درپی از خدا خواستم که خوب شم وشکر خدا ،خدا توفیق داد که با واسطه یفرد کاملا خوب شم البته دیدار با چنین فردی هم توفق میخواست چون نزدیکمون بود ولی بی توجه بودیم بهش در کل برکت صلوات خیلیه اگه بخوام بگم 

عزیزم مرسی که گفتی از این به بعد سعی میکنم بعد از نمازام صلوات بفرستم 😇🤗

💗نامزد امیرم 💗 ‌"در من بِدَمۍ، من زندہ شوم یڪ جان چہ بُوَد، صد جانِ منی..."🫀🤗✨ꨄ︎