2777
2789
عنوان

در مورد خواهرشوهرم یه چیزی میخوام تعریف کنم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 82 پست
یه کم از استارتر ،یاد بگیر واست خوبه  ببین چ با آرامش جواب انتقاد و میده و همه رو قانع میکنه

من جواب شمارو ندادم از اول. اگه دادم بخودت حق دخالت تو طرز صحبت کردنم بده. ممنون.

قوی باش.خداعاشق بچه پرروهاس😊
هر وقت شما یاد گرفتی ،تو پیامی ک ب استارتر دادم ،نپری   اونوقت منم یاد میگیریم ک یه هییییس بلن ...

من تو پیام شما پریدم؟ من گفتم بجهنم. اومدی ریپلای زدی اراااام...گفتم اراممم‌‌‌‌.... شمابرو پیامارو بخون. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر  وقت من ازش قرض میگرفتم میگفت بانک مثلا 400 تومن سود میده تو هم بده در صورتی که خودم میبردم ...

عجب آدمیه

متاسفانه اکثر مادرشوهرا همین هستن

دیگه براتون تجربه شد به همجین آدمی کمک نکنین کارش راه بیوفته

اخه سایت!!!!!مهمتره یا بدهی مردم😁

معلومه ک شما خیلی شعورتون بالاست ...از جواب ک ب کامنتا میدید...ولی اینو از منی ک تجربه م ازتون بالات ...

زمانی که شوهرم شماره حساب فرستاده براشون پیش خواهرشون بوده یعنی اصلا از اون لحظه که تلفنی با من صحبت کرده و پول واریز شده و شوهرم رفته دنبالشون بیمارستان منو ندیده بود و خواهرش اینو میدونست

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 
عجب آدمیه متاسفانه اکثر مادرشوهرا همین هستن دیگه براتون تجربه شد به همجین آدمی کمک نکنین کارش راه ...

اگه حرف هم بزنی میگن حسودی کرده تازه کی منی که 14 سال پیش هنوز هیچ کس تو فامیلشون نداشت تو جهیزیه ام خریدم به من میگفت به درد نمی خوره کوچیکه جا نداره 

تجریه که میشه ولی خوب خانواده همسرم هستن اگه خانه نمی خریدن اخر عمری مستاجریش دردسرش مال ما میشد

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
اها. خیلی جالب بود. یعنی کلا تشکر کردن واسه کسیه وظیفشه‌ ... معنی تشکر کردن این نیست گلم. شماهرجا هر ...

نه عزیزم تشکر همیشه لازمه و کار پسندیده ای هست. به هرحال محیط شلوغ بیمارستان و استرس و تمام افکار هجومی برای خواهر شوهرو در نظر بگیر. خودم بودم تشکر میکردم ولی تو این شرایط اگه نشد اشکال ندارد .همش زیر سر این مرداس که مظلومانه همه رو به جون هم میندازم.

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
من تو پیام شما پریدم؟ من گفتم بجهنم. اومدی ریپلای زدی اراااام...گفتم اراممم‌‌‌‌.... شمابرو پیامارو ب ...

دوستان به حاشیه نرید.کلا تو مجازی گاهی منظورا خوب ادا نمیشه. چیزی که اصله و همیشه باید رعایت کرد ادله.ما اینجا عضو شدیم که بی‌طرفانه و بدون تعصب همدیگرو راهنمایی کنیم پس حرمت نگه دارید ما بچه نیستیم.

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
نه عزیزم تشکر همیشه لازمه و کار پسندیده ای هست. به هرحال محیط شلوغ بیمارستان و استرس و تمام افکار هج ...

خانواده شوهر همیشه منتطر یه آتویی هستن از عروس. ولی ۹۹درصد مواقع بخاطر بی مدیریتی همسر هستش ک مشکل پیش میاد. چون هیشکی مثل پسرشون اونارو نمیشناسه ونمیتونه رابطه متعادل بین زن وخانواده پدریش ایجادکنه