چند روز پیش شوهرم زنگ زد گفت خواهرم برای ترخیص بابام تو بیمارستان یه مبلغی رو نیاز داره گفت من گفتم ندارم گفته ببین زنت داره ازش بگیر تا فردا برمیگردونم اگه داری زنگ بزن شماره حساب بگبر براش بزن گفتم باشه چی میشه مگه میریزم. خلاصه من زنگ زدم بهش گفتم شماره حساب بفرس بزنم فقط یکم طول میکشه چون رمز دوم ندارم باید برم عابر بزنم تا بچه رو اماده کنم زمان میبره یکم گفت باشه همین بدون تشکر یا تعارفی.
اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
معلومه ک شما خیلی شعورتون بالاست ...از جواب ک ب کامنتا میدید...ولی اینو از منی ک تجربه م ازتون بالات ...
زمانی که شوهرم شماره حساب فرستاده براشون پیش خواهرشون بوده یعنی اصلا از اون لحظه که تلفنی با من صحبت کرده و پول واریز شده و شوهرم رفته دنبالشون بیمارستان منو ندیده بود و خواهرش اینو میدونست
اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام
اها. خیلی جالب بود. یعنی کلا تشکر کردن واسه کسیه وظیفشه ... معنی تشکر کردن این نیست گلم. شماهرجا هر ...
نه عزیزم تشکر همیشه لازمه و کار پسندیده ای هست. به هرحال محیط شلوغ بیمارستان و استرس و تمام افکار هجومی برای خواهر شوهرو در نظر بگیر. خودم بودم تشکر میکردم ولی تو این شرایط اگه نشد اشکال ندارد .همش زیر سر این مرداس که مظلومانه همه رو به جون هم میندازم.
زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
من تو پیام شما پریدم؟ من گفتم بجهنم. اومدی ریپلای زدی اراااام...گفتم اراممم.... شمابرو پیامارو ب ...
دوستان به حاشیه نرید.کلا تو مجازی گاهی منظورا خوب ادا نمیشه. چیزی که اصله و همیشه باید رعایت کرد ادله.ما اینجا عضو شدیم که بیطرفانه و بدون تعصب همدیگرو راهنمایی کنیم پس حرمت نگه دارید ما بچه نیستیم.
زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
نه عزیزم تشکر همیشه لازمه و کار پسندیده ای هست. به هرحال محیط شلوغ بیمارستان و استرس و تمام افکار هج ...
خانواده شوهر همیشه منتطر یه آتویی هستن از عروس. ولی ۹۹درصد مواقع بخاطر بی مدیریتی همسر هستش ک مشکل پیش میاد. چون هیشکی مثل پسرشون اونارو نمیشناسه ونمیتونه رابطه متعادل بین زن وخانواده پدریش ایجادکنه