2777
2789
عنوان

تا چه حد به رسومات پایبند هستین؟؟

24 بازدید | 53 پست
میخوام یه نتیجه گیری کلی کنم تازگی ها تایپیک در مورد رسم و رسوم زیاد زده میشه ، واقعا ارزش داره بخاطر این حرفا زندگی رو به کام خودمون تلخ کنیم
خدایا شکرت 😍
رسم هایی که براساس چشم و هم چشمی نباشه و منطقی و معقول باسه برام ارزش داره بقیه اش نه مثلا من عروسی نگرفتم سیسمونی هم خودمون خریدیم
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
اینا همش فرعیات زندگیه خود زندگی یه چیز دیگه س من اگه بعضی وسواسام درمان بشن واقعا دوس دارم برم دنبال خود زندگی نه اینجور چیزا. رسم و رسوم و چشم و هم چشمی و...
از همان جا که رسد درد، همان جاست دوا.... "مولانا"
من دقیقا تا هیچ حد به رسم و رسوم پایبندم ولی اگر شوهرم کادو روز تولد روز زن شب یلدا سالگرد ازدواج نگیره روزگارش و سیاه میکنم
هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
ولله اگه زورم به عزیزان برسه هرچی بنظر خودم درست تر و منطقی تر و توجیه پذیر تر باشه رو انجام میدم
آسمان دیگر نمی بارد به بخت شور من...بی نصیبی را برایم مصلحت معنا نکن
2804
رسمی که بخواد باعث بشه فکر و اعصابم خراب شه رسمی که فقط به خاطر مردم باشه میخوام نباشه من اصلا به همچین رسمی اهمیت نمیدم
تو یه طوفان من جزیره... من ناپلئون تو دزیره...جز تو کی میتونست از من همه دنیامو بگیره...
مثلا از همون روز اول خاستگاری ، کلی رسم و رسوم میاد وسط از بله برون و کادو های عروس ، مناسبت های مختلف مثل شب یلدا ، برگه معاینه عروس جهاز آنچنانی ، حنابندو ن و عروسی ......واقعا چرا؟؟
خدایا شکرت 😍
2805
اینکه اعیاد باید به دیدن بزرگتر رفت یا مثلا باید تازه عروس و داماد رو مهمون کرد اینکه مراسم خواستگاری باید بزرگترها باشند کلا رسم هایی که توش معاشرت و احترام به بزرگتر باشه
وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
سیب جمله دوم شوخی کردم جاهای دیگه هم نظر دادم کلا با خرید سیسمونی و اینجور چیزا مخالفم
هرروز که از خواب بیدار میشید اگه دیدید تو ایران اتفاق ناراحت کننده‌ای نیفتاده تعجب نکنید  صفحه رو یه رفرش کنید خودش درست میشه🙄
2801