2777
2789
عنوان

مامانای عزیز که نی نی هاشون وابسته هستن بگن من چچچچچچچه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 4 بازدید | 37 پست
وای خدا وقتی هم بازی میکنه با اسباب بازیاش اونم فقط پنج دقیقه از کنارش که رد میشم یهو مثل ماهیی تو قلابش گیر میکنم پامو میگیره نمیذاره تکون بخورم دختر من ١٥ماهشه
زندگي درك همين اكنون است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر منم دقیقا همین طوره، 15 ماهشه، دسشویی رو فقط وقتی خوابه میرم، آشپزی فقط وقتی باباش خونه ست وگرنه عمرا بذاره برم تو آشپزخونه، از سرکار که میام دربست پیشش میشنم باهاش بازی میکنم تا شب که باباش بیاد
به آرزوهایم قول رسیدن دادم
والله خیلی سخته تازه شوهر من رو نظافت خونه حساسه نیم ساعت مونده به اومدن شوهرم تند تند مرتب میکنم خونه رو لباسمو عوض میکنم یه رژم میزنم تو این فاصله دخترمم داره تند تند کشوها رو میریزه بیرون کلا از صبح تا شب رو دور تندم اما خوب چه میشه کرد فقط انیدوارم بزرگتر بشه بهتر بشه
زندگي درك همين اكنون است
میدونین من یکم وسواسم بخاطر این مشکلم دکترم رفتم فایده نداره با این شرایط دخترم یو سر میزارم گریه کنه تا وقتی اونطور ک دلم میخواد خونه رو تمیز میکنم همش سر این مسایل با شوشو دعواس ک چرا ب بچه نمیرسی همش گریه میکنه خب من چ کنم همه چی دارخ آزارم میده
سپیده جون دختر عزیزت خیلی مهمتر از تمیزی خونه ست، منم با اینکه عاشق تمیزی ام ولی تا میبینم پسرم گریه میکنه تمیزی رو بی خیال میشم گناه دارن طفلیا
به آرزوهایم قول رسیدن دادم
2810