2777
2789
باید تو پست اول مشکلت رو بنویسی من تو هر دو تا تاپیکت اومدم دیدم پست اولت خالیه ورفتم. اجازه بده دیگران بتونن کمکت کنن ، پست اول باید مشکل رو بنویسی.
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه ماه اول بارداری چه ویتامین هایی باید مادر دوقلو مصرف کنه با وجود این که ویار لبنیات داره و از قبل هم رژیم داشته و لبنیات نخورده آیا کمبود کلسیم نمیگیره جنین دکتر براش فقط فولیک نوشته لطفااا جواب بدیت
فقط فولیک اسید. بقیه مکملها تو سه ماهه اول عوارض دارن و لازم هم نیستن. کلسیم مصرف نکنی جنینت طوریش نمیشه خودت مستعد پوکی استخوان میشی.
روزی ٦ واحد لبنیات، سه واحد میوه، دو تا گردو ، هفته ای یک وعده ماهی، غذاهای پرویتامین مثل آش و حلیم، تخم مرغ هفته ای سه تا لازمه ، بهت دوغ رو توصیه میکنم شیر و ماست و پنیر رو خیلیا بهش ویار ارن ولی دوغ رو نعنا بزن می تونی بخوری. قره قوروت هم کلسیمش بالاست، بادام درختی هم عالیه کلسیمش بالاست روزی ده تا بخور