من هیچ کدوم از روش های بالارو امتحان نکردم ولی روشم جالبه
پیاز و سیر خورد میکنم کف قابله میریزم مرغ روی پیاز میچینم نمک فلفل سیاه زردچوبه میریزم میزارم روی شعله خیلی کم یه هویجم چند تیکه میکنم میندازم تو قابله درش میزارم خوده مرغ آب میندازه من اصلا آب بهش اضافه نمیکنم شعله خیلی کم باشه هیچیش نمیشه روغن خیلی خیلی کمی هم میبره با یه قاشق روغن میشه درست کرد وقتی آبش کشید پخت
تو یه تابه کمی روغن میریزم رب تفت میدم کمی آب به رب میدم میریزم تو مرغ ها تا رنگش خوب بشه دراخر هم زعفران میزنم تمام