من یه خواستگاردارم آدم به شددددت فوق العاده ایه ازهمه نظربهترینه ولی من فعلاشرایط ازدواج روندارم!میگه که تا۲۰سال هم بخوای صبرمیکنم برات ولی من دلم نمیادوقتی تکلیفم این همه نامعلومه درگیرش کنم!بهش گفتم که لیاقتت بهترازمن هاست بارهاازبدیام براش گفتم تادلسردشه ولی دلسردنمیشه💔تنهاموضوعی که براش خیلی دوست داشتنی ومهمه بچست خیلی دوس داره منم دوس دارم ولی میگم شایدبتونم ازاینجاناامیدش کنم ازخودم!به نظرتون خیلی کاربدیه که به دروغ بگم امکان بارداری روندارم؟خیلیم شایددروغ نباشه هاچون سابقه ی آندومتریوز روتوخانواده داریم وممکنه منم درگیرشم ولی میگم یه دروغ بهترازاینه کلی وقت اززندگی بندازمش!چیکارکنم باعقل ومنطقش ازم بگذره وکلادلش گیرم نباشه؟
ببین عزیزم، اگر واقعا هیچ حسی به اون فرد نداری که کلا بحثش جداست وجواب رد دادن کار درستیه اما اگر فق ...
خیلی خیلی لطف کردین وقت گذاشتین بی نهایت ازتون ممنونممممم❤❤😘😘بایدیه مدت به خودم فرصت بدم خوب فکرکنم الان انقدگیجم نمیدونم چیکارکنم!خیلی دعام کنید یه بارم شده یه تصمیم عاقلانه بگیرم😂❤
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مرسی که وقت گذاشتی عزیزه دلممم❤❤امیدوارم برای اولین بار بتونم یه تصمیم عاقلانه بگیرم😂😂❤❤
خواهش میکنم گلم❤️❤️❤️ مطمئنا تصمیم خوبی میگیری😘
یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....
مگه نميگيد گفته تا هر وقت بخاي صبر ميكنم؟ خب صبر كنه ديگه! بريد بهش بگيد من الان اولويت هام اينه با شما هم مشكلي ندارم ولي بريد مثلا ٥ سال ديگه اگه نه من ازدواج كرده باشم نه شما اونوقت دوباره در موردش صحبت ميكنيم