2777
2789
عنوان

ردکردن خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 1008 بازدید | 38 پست
سلام عزیز دلم خوبی ببین عزیزم وقتی انقدر ادم خوبیه و انقدر ازش مطمئنی چرا بخوای از دستش بدی؟ مگه چ ...

مرسی که وقت گذاشتی عزیزه دلممم❤❤امیدوارم برای اولین بار بتونم یه تصمیم عاقلانه بگیرم😂😂❤❤

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
ببین عزیزم، اگر واقعا هیچ حسی به اون فرد نداری که کلا بحثش جداست وجواب رد دادن کار درستیه اما اگر فق ...

خیلی خیلی لطف کردین وقت گذاشتین بی نهایت ازتون ممنونممممم❤❤😘😘بایدیه مدت به خودم فرصت بدم خوب فکرکنم الان انقدگیجم نمیدونم چیکارکنم!خیلی دعام کنید یه بارم شده یه تصمیم عاقلانه بگیرم😂❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی که وقت گذاشتی عزیزه دلممم❤❤امیدوارم برای اولین بار بتونم یه تصمیم عاقلانه بگیرم😂😂❤❤

خواهش میکنم گلم❤️❤️❤️ مطمئنا تصمیم خوبی میگیری😘

یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه...کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم....

سلام عزیزم چقدر از دیدن تاپیکت خوشحال شدم

به سلامتی و مبارکی ان شاءالله💖

حیف نیست میخواهی پسر به این خوبی رو از دست بدی

اونم با دروغ؟؟؟ گناه داره که

ان شاءالله که خدا کمکت کنه بهترین تصمیم رو بگیری و عاقبت بخیر و خوشبخت بشی عزیزم😘

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
سلام عزیزم چقدر از دیدن تاپیکت خوشحال شدم به سلامتی و مبارکی ان شاءالله💖 حیف نیست میخواهی پسر به ...

مرسی که اومدی رفیق ترینم❤❤دعام کن خوش قلب جانم

مرسی که اومدی رفیق ترینم❤❤دعام کن خوش قلب جانم

قربونت عزیزم

الهی که خوشبخت بشی دوست عزیزم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹

مگه نميگيد گفته تا هر وقت بخاي صبر ميكنم؟ خب صبر كنه ديگه! بريد بهش بگيد من الان اولويت هام اينه با شما هم مشكلي ندارم ولي بريد مثلا ٥ سال ديگه اگه نه من ازدواج كرده باشم نه شما اونوقت دوباره در موردش صحبت ميكنيم

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
مگه نميگيد گفته تا هر وقت بخاي صبر ميكنم؟ خب صبر كنه ديگه! بريد بهش بگيد من الان اولويت هام اينه با ...

مرسی که وقت گذاشتین یه جواب همین مدلی بایدبهشون بدم پس😊👌

برات آرزوی خوشبختی دارم عزیزم

میتونی بهش بگی مرسی از توجهتون و وقتی ک برام گذاشتین ولی ما برای هم مناسب نیستیم، یا اینکه جواب کلیشه ای دخترا؛ فعلأ قصد ادامه تحصیل دارم😁

https://abzarek.ir/service-p/msg/1587443 چالش ناشناس من✨️
برات آرزوی خوشبختی دارم عزیزم میتونی بهش بگی مرسی از توجهتون و دقتی ک برام گذاشتین ولی ما برای هم م ...

مرسی عزیزمممم❤به نظرمیرسه پرونده باشمش😂