2777
2789
عنوان

این حرف مامانم ب نظرتون خوبه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 597 بازدید | 37 پست
بیاااا یه عمر بچه بزرگ کن موقعه پیریت حتی روزی یکباز برای خودش و شوهرش تو خونت غذا درست نکنه

یعنی چی ؟ ۵۵ که پیر نیست . فقط حوصله نداره اگر نه با یکم برنامه ریزی مخصوصا وقتی میدونی از قبل که مهمان داری ،راحت میشه بدون خستگی به کارهاتم برسی

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب مادرته چه اشکالی داذه، مامان من شاغله و داداش ها و خواهرم هر سه کوچیک تر از من و مجرد هستن و هر وقت برم خونه مامانم میبینم همه جا داغونه ، اونا اصلا کمک نمیدن ولی من خودم بذ اینکه مامانم نمیذاره پامیشم کاراشو میکنم ، چه ایرادی داره ، کاش فقط باشن کنارمون هنین وگرنه بقیه چیزا مهم نیس ، مادربزرگ من ماشالا سالم و سلامت بود همین تابستون امسال متاسفانه تصادف کرد و فوت شد ما کمتر بهش سر میزدیم چون یکمی تو غذا پختن اینا تنبلی میکرد ما هم میگفتیم اذیت نشه ولی همیشه پیکیر حالش بودیم اما الان میگم کاش فقط بود ، انشالا مادرت همیشه سالم باشه 

2805
ماشاالله شما زرنگی و خب بعضی ها انرژیشون خیلی بیشتره بعضی ها هم نه مادر شما به اندازه ی شما انرژی ند ...

بخدا من زرنگ نیستم واقعا من ابدا نمیتونم تو ی روز هم میوه بچینم هم سالاد و دسر و غذا درست کنم در نتیجه تو دو روز این کارا و انجام میدم روز مهمونی غذا درست میکنم کامل کارو میکنم ظرفایی ک حین غذا پختن کثیف میشه رو هم میشورم فقط میمونه ظرفای کثیف نهار یا شام اونم اون میشوره من خشک میکنم میزارم سر جاش اون انتظار داره نصف غذا رو ک میزارم ظرفایی ک حین غذا پختن در میاد هم بشورم ظرفای شامم بشورم خشک کنم بزارم سر جاش تازه بعدش میوه هم درست کنم پذیرایی هم بکنم ظرفای بعد شامم بشورم خشک کنم بزارم سر جاش 😐

بعد میگه چطور خونه ی تو بهم نمیریزه خونه ی من بهم میریزه

این کاربری دست چند نفره 

چقدر خواهر منی 😄 توهم مثل خواهرم از یه جوش بشنو از اون یکی در کن 🤣

ولی من میرم چندماه یبار چون راهم دوره باجون و دل براش کار میکنم چون واقعا توانایی بدن من و مادرم یکی نیس و گناه داره 🥺خودمم مادرم میدونم دیگه بچه زحمتی بزرگ شدم این کار کردنا برا مامانم جبران اون زحمتاش نیست

واژینیسموس بودم الان ماماندوقلوهامم 🥴🥴  
یعنی چی ؟ ۵۵ که پیر نیست . فقط حوصله نداره اگر نه با یکم برنامه ریزی مخصوصا وقتی میدونی از قبل که مه ...

عع راست میگی الان حساب کردم حتی ۵۰ سالشم نشده😂😂🤦🏻‍♀️

ولی بنظرم اشکال نداره مادرشه جای دوری نمیره منم میرم خونه مامانم چایی خودم دم میکنم غذا خودم جم میکنم پهن میکنم میشورم و...... غریبه که نیس مامانشه بیشتر از یک روزم اونجا بمونیم باید اشپزی کنیم

نه من کار میکنم  مثلا خونه ی مادرشوهر و غذا با منه یا در حینی ک من غذا میزارم اونم ظرفایی ک کث ...

عزیزم من شش ماه یا اینکه سالی یکبار خونه مادرم میرم یک هفته که می مونم ۳ کیلو کم میکنم از بس که به انداره  کوزت پلاس ازم کار میکشه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
بخدا من خونه مادرشوهرم نصف میشم از بس ازم کار میکشن میامم خونه مادرم بازم کاراشو میکنم نکنم به روم م ...

خوب این خوب نیست 

من نهایت نصف غذا میزارم خونه ی مادرم و ظرفای شام رو میشوره و پذیرایی میکنم این بیشتر انتظار داره ک بدن من ابدا نمیکشه

این کاربری دست چند نفره 
عع راست میگی الان حساب کردم حتی ۵۰ سالشم نشده😂😂🤦🏻‍♀️ ولی بنظرم اشکال نداره مادرشه جای دوری نمیر ...

اره دیگه . فکر کنم چاره دیگه ای هم نداره . من بودم از خونه ناهار میبوردم چون واقعا ظرف شستن سخته😅

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

حق داری چون مامانت ماشاالله جوونه و باید کمک کار تو باشه تا برعکس.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خوب این خوب نیست  من نهایت نصف غذا میزارم خونه ی مادرم و ظرفای شام رو میشوره و پذیرایی میکنم ا ...

راست میگی شستن و چیدن میوه و مخصوصا درست کردن سالاد و دسر خیلی ریخت و پاش داره منم حتما اینارو شب قبل آماده میکنم میزارم یخچال 

وگرنه روز مهمونی آشپزخونه خیلی کثیف و نامرتب میشه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
2810