2777
2789
عنوان

این حرف مامانم ب نظرتون خوبه؟

597 بازدید | 37 پست

اول بگم متولد ۵۵هست 

و ابدا آدم تنبلی نیست فقط بشدت بیخیال و دستش کنده 

ی شهر دیگه زندگی میکنم من ماهی ی بار پنجشنبه میرم جمعه برمی‌گردم 

این هفته اونا اومدن خونمون 

ی روز قبل من کل خونه  ام رو جارو دستمال میکشم مرتب میکنم 

دسر میپزم میوه رو آماده میکنم سلفون میکشم 

روز مهمونی هم وقتی میان تا چاییم دم کشیده طرفا رو گذاشتم پذیرایی میکنم فقط مادرم غذاهارو می‌کشه خودم سفره پهن میکنم خودم جمع میکنم غذاها و جا ب جا میکنم اونم ظرفارو می‌شوره و در حینی ک می‌شوره باهم حرف می‌زنیم منم یکی یکی ظرفارو خشک میکنم میزارم سر جاش و گاز رو پاک میکنم بعدم میایم راحت میشینیم دسر میخوریم و میوه و چایی و میگه تو زرنگی نمیزاری خونت بهم بریزه 

حالا وقتی من میرم خونش ی چایی اول میده نصف غذا رو میندازه گردن من از جمله سرخ کردن مرغ و سیب مینی یا درست کردن سالاد ظرفارو من می‌شورم می‌چینم رو پارچه بعد شامم چایی ببر تخمه ببر میوه ها و بشور خو خسته میشم بروز غیر مستقیم ب من حالی میکرد ک میای خونه ی منم اینجور زرنگ باش نزار جایی بهم بریزه 

نهار جمعه هم میندازه گردن من اگه پیتزا یا ساندویج باشه 

این کاربری دست چند نفره 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه اشکالی داره عزیزم. مادرته تا هستن قدرشونو بدون. انشالله 120 ساله بشن ولی مادرمن همیشه میگه یاد اون روزایی  بخیر که مادرم زنده بود جمع میشدیم خونه شو تمیز میکردیم اونم برامون چایی میریخت و ذوق میکرد.....

خدایا شکرت  
2805

دختر اون خونه ای انتظار داری مادرت جلوت غذا بذاره و برداره؟!

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
ببخشید ولی بزرگوار تنبله فقط همین  اینایی به تنبلی میگن دست کندی به چاقی هم میگن توپری   ...

من میرم خونه ظرف شویی پر ظرف بعد میگه تو اونارو بشور من غذا رو حاضر کنم می‌شورم میام میگه من تا نمازمو بخونم تو سرخ کردنی هارو سرخ کن بعدم توقع داره مث فرفره پچرخم آشپزخونه اش هم بعد مهمونی مث آشپز خونه ی خونم مرتب باشه 

این کاربری دست چند نفره 

ماشاالله شما زرنگی و خب بعضی ها انرژیشون خیلی بیشتره بعضی ها هم نه مادر شما به اندازه ی شما انرژی ندارن حالا یه طرف هم سنش بیشتره البته ایرادی ندارد تا جایی که انتظار نداشته باشه بخوای همینجوری هم همونجا سرپا باشی

والا بدنم نمی‌کشه 

بخدا من خونه مادرشوهرم نصف میشم از بس ازم کار میکشن میامم خونه مادرم بازم کاراشو میکنم نکنم به روم میاره. میگه اونجا زبلی اینجا تنبل 

کلا دو روز میام شهرمون نصف میشم  از خستگی

خدایا شکرت  
ببخشید ولی بزرگوار تنبله فقط همین  اینایی به تنبلی میگن دست کندی به چاقی هم میگن توپری   ...

🤣🤣

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اره خوبه خب اگر سخته کمکش کنی،خونش هم نرو اونم ی سنی ازش گذشته واقعا درکتون نمیکنم ،یا میگید خونه ...

نه من کار میکنم 

مثلا خونه ی مادرشوهر و غذا با منه یا در حینی ک من غذا میزارم اونم ظرفایی ک کثیف میشه رو می‌شوره 

بعد نهار هم من ظرفارو می‌شورم قابلمه ها میمونه برا اون 

ولی انتظار مادرم زیاده من خونه ی خودمم این حجم از کارو دو روزه انجام میدم بعد اون انتظار داره ماهی ی بار خونه رفتن هم تو غذا کمک کنم هم ظرفارو بشورم هم خشک کنم جا ب جا کنم هم میوه بشورم بچینم هم پذیرایی چایی و میوه و ...انجام بدم هم بازم اونارو بشورم مرتب بزارم سر جاش 

آخر شب دیگه واقعا بدنم نمی‌کشه نهایت پذیرایی میکنم دیگه نمیشورم همه جا هم بهم می‌ریزه بعد میگه چطور خونه ی خودت بهم نمیره میگم چون من نصف کارو ی روز قبل انجام میدم فقط میمونه ظرف کثیف ک تو میشوری من جا ب جا میکنم خونه ی شما هم من میشورم خوب شما جا ب جا کن 

این کاربری دست چند نفره 
من میرم خونه ظرف شویی پر ظرف بعد میگه تو اونارو بشور من غذا رو حاضر کنم می‌شورم میام میگه من تا نماز ...

باز خوبه شما قشنگ نقطه مقابل مامانتی 

دیگه مدلش اینجوریه سخت نگیر تا بگذره من اصلا از اونایی نیستم که بگم پدرمادر سمی خوبن و فلان ولی این خانم سمی نیست فقط حال نداره شمام ماشالله مثل فرفره ای انجام بده بره سخت نگیر دنیا دوروزه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟
دختر اون خونه ای انتظار داری مادرت جلوت غذا بذاره و برداره؟!

ن انتظار دارم ی روز در ماه میرم خونش پذیرایی ک خودم میکنم دیگه انتظار نداشته باشه هم بشورم هم خشک و جا ب جا کنم 

این کاربری دست چند نفره 
2810