چندوقته میبریش؟ جایی ک میرم خیلی از بچه های کلاس اولی یا پیش دبستانی میان
یا جدیدا بچه هامون اینجور شدن یا ما حساسیم🥲 ایشالا پسر گلت کامل خوب بشه ک مطمینا خوب میشه🤗 دعا کنیم هم پسر شما هم من سالم باشند
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فعالیت بدنیش را عصرها بیشتر کن فوتبال بازی پیاده روی توپ قتینس شهر بازی و با این کنار بیا که بچه هایی که تمرکز پایین دارن بنا نیست شاگرد اول کلاس بشن اگر کنار نیایی بعد یه مدت از مدرسه زده میشه من درست پسرم هنوز به سن مدرسه نرسیده اما خیلی دارم کار میکنم که با مشکلش کنار بیام ناراحتیت را درک میکنم اما خواهشا خودت را کنترل کن که به بچه منتقل نشه الان صبح نگو مادر از مدرسه عقب افتادی بگو خودهم خواب رفتم بیا یه صبحونه دو نفره بخوریم بذارمت مدرسهمن برم سرکار یا برم دنبال خرید
من جدید یجا میبرم هفته ای دو سه بار میگه ببرم قبلا یکی دیگه بود ماهی یکبار ک نرفتم عصبی میشدم دیر صدام میزنه
خیلی استرس زا هست
ببخشید سوال زیاد میپرسم ب پیشنهاد گفتار درمانگر بردید دکتر یا برعکس؟ کلا خودتون
نمیدونم ببرمش دکتر یا نه
دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/منت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هرسال خودت باش.(اقبال لاهوری)
بلله هر هفته اول دکتر بردم تشخیص داد معرفی کرد برا کاردرمان و گفتار درمان
مرسی گلم
🙏🌹