2777
2789

پیج مزون آناناس به آیدی ananas__collection خیییلی دزده سایت هم دارن برا ثبت سفارش

توی بلک فرایدی از سایتشون یدونه سویشرت لش سفارش دادم عکسش خیلی قشنگ بود

اما متاسفانه بجاش اینو برام فرستادن اونم بعده ۱۰ روز!!!

هیییچ شباهتی به عکسش نداشت. یک سویشرت فرستادن با قواره خیلی کوچیک. هم قدش خیلی واسم کوتاهه همم قد آستینش کوتاه روی مچمو هم نمیگیره.

از جنسشم نگم براتون. فوق‌العاده نازک انگار جنسش پلاستیک و فوم قاطی داره.😑

بهشون دایرکت دادم اصلا سین نکردن کامنت هم چندتا گذاشتم اما جواب ندادم. چن نفرم ریپلای کردن اونا هم ناراضی بودن اما بعده یکساعت بسرعت بلاکم کردن!!!

شماره تلفنی هم ک بالای پیج گذاشتن کلا خاموشه. آدرس هم اصلا ندارن! 😑😑😑

بچه ها اینا خیلی فالور دارن. خیلی هم فروششون بالاست. حواستون باشه ازشون خرید نکنید کلاهبردارن

اگه میشه نفری یدونه کامنت براشون بذارید بگید کلاهبرداری، بذارید بقیه هم متوجه بشن ازشون خرید نکنن. حتی اگه تونستید دایرکت هم بدید بهشون

آخرشم بلاک و ریپورت کنید همکاری کنیم پیجشون بسته شه🙏🏻🙏🏻

منو که بلاک کردند. دست و بالم بسته اس از شما خواهرای عزیزم میخام بهم کمک کنید😔

بخدا بزور ماهی ۳تومن در میارم اونوقت اینا اینجوری حروم خوری کردن. نذارید سر شما و بقیه مردم رو کلاه بذارن اونم توی این شرایط داغوم اقتصادی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .