2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

http://farzand.net/growth-chart
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
درضمن قد پریارو اشتباه گفتم خخخخخ 87هس. .پریا خیلی خوب غذا نمیخوره همش شیر میخوره روزی شاید دو یا سه قاشق پلوخوری برنج....ده تا پونزده لقمه کوچولو صبحونه(مغمولا کره و پنیر)شبم همون ده پونزده لقمه شام حالا هرچی باشه
خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
عزسزم فک کنم شما کلا قدارو کوتاه میبینی قد خودت اصلا کوتاه نیست و کم نیس..شوهرتم که 182هس و واسه یک مرد کاملا ایده اله
عزیزم مردا اصولن دوست دارن همیشه به فامیل زن انگ بزنن اگه لاغر باشه میگن مثل داداشته اگه زیاد حرف بزنه میگن مثل خواهرته ولی اگه یه چیز خوب پیدا کنن تو بچه به فک و فامیل خودشون رفته من رو بچه اولم رو حرفاش حساس بودم ولی رو این دومیه هر چی میگه توجه نمیکنم خودم میدونم که همه خوبیاش به خودم رفته
هیچی نمیدم خودش هی بلند میشه...البته دختر به خاطر اینکه زودترازپسر به بلوغ میرسه قدش هرچه قدرم تو کودکی بلندتر باشه بازم از پسرا عقب میمونه...خخخخ
2810