2777
2789
این چیزی تو نظرمه انجام بدم یا ندم؟؟؟ اگه‌انجام بدم همه چی‌خوب میشه؟؟؟

در چه رابطه ایه ، مالیه یا احساسیه ؟

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

در چه رابطه ایه ، مالیه یا احساسیه ؟

ی نفر سرکتاب برام باز کرده بعدش گفته برا درس کردن‌زندگیت ۲۵۰۰‌میگیرم موندم‌چیکار کنم

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
ی نفر سرکتاب برام باز کرده بعدش گفته برا درس کردن‌زندگیت ۲۵۰۰‌میگیرم موندم‌چیکار کنم

2500 بگیره که چکار کنه ؟

🛑 توجه توجه ‼️ آقا هستم🛑✴️با اینکه پیر شدم ... هنوز هم از شب میترسم . . . اما نه از تاریکی . . .✴️یک روز اسمت را خواهم فهمید ، آنروز آنقدر بلند صدایت میکنم که دیگر هیچ صدایی را نشنوی . . .✴️
2500 بگیره که چکار کنه ؟

الان انجام بدم یا ندم؟؟؟

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    
میشه منم‌بگی؟؟ این کاری میخوام انجام بدم همه‌چی‌درس میشه؟؟ انجام‌بدم یا ندم؟؟؟

ببینید شما اول باید خودتون همه جوانب و شرایط رو بسنجید و به اصطلاح بررسی کامل و دقیق انجام بدین ، 

ولی جواب استخاره _ بد اومد.

ببینید شما اول باید خودتون همه جوانب و شرایط رو بسنجید و به اصطلاح بررسی کامل و دقیق انجام بدین ،&nb ...

خیلی ممنونم‌ازتون🙏🙏🙏

الان انجام بدم یا ندم؟؟؟

جواب سوالمو بده تا بهت بگم. بعدم مشکلت چیه ؟

جواب سوالمو بده تا بهت بگم. بعدم مشکلت چیه ؟

خیلی طولانیه حوصله داری بشنوی؟؟؟

خیلی طولانیه حوصله داری بشنوی؟؟؟

آره حتما

آره حتما

من ۳ ۴ ساله شوهرم اخلاقش از این رو ب این رو شده

خیلی عوض شده اصلا اهمیت نمیده 

مدام‌ب خواهراش محبت میکرد اهمیت میداد و اصلا انگار من و بچه هاش نیستیم ینی صبح میرفت خونه خواهراش ظهر میرفت خونه هاشون شب میرفت تا ی دقیقه وقتش ازاد بود میرفت خونه خواهراش 

صبح ۸ رفته سرکار برگشته رفته خونه اونا  تا شب ۲ ۳ اونجا بوده

اونام‌بدتر میدیدن شوهرم ب حرف اوناست بد آتیش میسوزوندن

ی شب بچم مریض بود گفتم ببربم دکتر گفت صبر کن زنگ بزنم ببینم‌خواهرم‌صلاح میدونه ببریم‌بچه رو دکتر ؟!😑 گفتم ینی چی تب بچه ۳۹ درجس کم مونده تشنج کنه اجازت دست اوناست 

قبول نکرد ک نکرد گفت باید ببینم‌خواهرم‌چی میگه

اخرش زنگ زد اون‌گفت ببرید دکتر اینم برد دکتر ینی‌ اگه‌میگفت نه نبرید اینم‌نمیبرد

آره حتما

هرچی‌میگفتم بخریم‌میگفت بذا با خواهرام‌مشورت کنم بعد

یبار غذا پختم ک ۴ نفری بریم‌پارک 

گفت نهههههه اگه خواهرام‌نیان من نمیام پارک

اونام‌نیومدن و ما‌موندیم خونه

بعد من مشکلمو با هرکی فک میکردم راهکار میده مطرح کردم

یکی از دوستام گفت سرکتاب باز کن

۴سال پیش‌باز کردم گفت طلسم کردن شوهرتو ی شربت دادن یکیم از تیشرتاس دست اوناست گفتم‌میشه فهمید کیه طلسم‌کرده‌گفت اره نیت کن  وقتی نیت کردم اسم‌خواهرشوهر بزرگم دراومد

یک باطل السحر گرفتم تا ی مدت گذشت اصلا شوهرم درس نمیشد

بعد اون ۴ ۵ بار ب چند نفردیگه زنگ زدم سرکتاب باز کردن

جالبه همشون گفتن طلسم داری و کار هرکسی نیس باطل گردنش و گردن نگرفتن برا باطل کردن

تا ابنکه اخرین‌نفری ک زنگ زدم بدون اینکه اسم بپرسه نیت کنم مشحصات کامل منو گفت و مشکلاتمو مو ب مو گفت

گفت خیلی سنگینه ۲۵۰۰ میگیرم باطل میکنم حصار میکشم 

الان موندم چیکار کنم؟! بدم‌؟؟ندم؟؟