2777
2789
عنوان

اسم پسرمو چی بزارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 97 پست
پسر دوستت چند سالشه؟میخوام ببینم قدیمی نیست رادین

یک سال و فکر کنم سه ماه... متولد شهریوره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تو اروپا اسم محمد خیلی کم هستش..اسم رادین رو اگر انتخاب کرده بودم نظر سنجی نمیکردم فقط گفتم جز ...

عجب

حالا زیاد باشه تو جامعه چی میشه مگه اسم نیکو هست نه اسامی بی معنی الان

اینا دلیل نمیشه برای نگذاشتن اسم مذهبی خاص 

به این اسامی که دادم فکر کن اگر دوست داشتی

یکی ازحقوق بچه به گردن پدرومادر انتخاب نام نیکو هست

ایلیا

امیرطاها

محمدطاها

طاها

ضحی نمیدونم دختره یاپسر

امیرحسین

محمد عماد

عماد

امیرعباس

محمدصدرا

محمدکسری

صادق

محمد جواد

علیرضا

مهدی رضا

محمدصادق

احمدرضا

محمودرضا

اعلی

مهدیار

محمد حسن

محمدحسین

مهدی

امیر محمد 

امیر مهدی

اینا بعضی شون زیاد تکراری نبستند مذهبی هم هستند باکلاس و معنادارهم هستند

رادین اسم نوه خاله ام هست دوسال پیش ازیه خاله دیگه ام پرسیدم رادین یعنی چی خاله ام خیلی شوخ هست به خنده گفت حتما معنیش یعنی رادیو اهل اصفهانه این نوه خاله ام تهران زندگی میکنه اینو گفتم بدونی اسامی بی معنی رو  پس فردا یکی مثل خاله ام مسخره اش میکنه البته کارخاله ام رو تایید نمیکنم فقط  گفتم چنین تحلیل هایی ازاسم رادین شاید پیش بیاد و گفتم که  اسم بامعنی خاص مذهبی و معنوی بذاری بهتره

دیگه خوددانید

قدم نو رسیده پیشاپیش مبارک

منم دختر دارم دنبال اسم دخترم 

دیانا   ارغوان   آوین   بارانا   مهرگان(میگن اسم مشترکه بازم تحقیق کنید)  مانلی   پناه    گلنوش    صبا 

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود                          🙃🤍🌱
نه دیگ این اسم به دختر ایرانی نمیخوره 

چرا اسم های خارجی که همه ایرانی ها میذارن ازاون عجق وجقام میذارن 

خدایا توبه کردم ولی کوه دردم به چشم خلاق من یک برگ زردم...میشه برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستی اگه دوست داشتی 

نیک 

کارن 

میران

آیهان 

برهان

هاکان

هامین

رادوین

حامی 

مسیح

به صُبـح می‌رسـد این روزگـارِ دائـم شَـب... :)❤️✨         هيچ چيز دوبار اتفاق نمی افتد و اتفاق نخواهد افتاد! به همين دليل، ناشی به دنيا آمده‌ايم و خام خواهيم رفت!                                     هیچ روزی تکرار نمی‌شود،.                                                                  دو شب شبیه هم نیست،                                                                  دو بوسه یکی نیستند،.                                                                  نگاه ِقبلی مثل ِنگاه ِبعدی نیست...!                                                    بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که: نه سوادِ حرف زدن داشته باشد، نه شعورِ لازم برای خاموش ماندن...                                                                       ‌    👤#ژان_دلابرویه