2777
2789
مگه الان حقوق زیر ده هم هست خدایی یک و نیم بیشتر باید بدی برسی من با حقوق ۱۵ هم نمیرم

اخه شغل انچنانی نیست درسته زحمتش زیاده ولی خب خستم از بیکار نشستن🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دستیار ارایشگر

خوبه برو کار یاد می گیری بعد مدرک بگیر خودت ارایشگاه بزن

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
پول اتوبوس در میاد؟کار یاد می گیری یا نه حمالی است؟مثلا خیاطی یاد می گیری ؟کامپوتر حسابداری 

دستیار ارایشگر، اره پولش در میاد ولی خب دوره دیگ حداقل یه نیم ساعت شاید بیشتر طول میکشه تا برسی

خدایا شکرت   
ن مسیرش دوره طرفای خودم نیست دستیار واس ارایشگری میخان کلا اونطرفه شهره همشون چیکار کنم 

دستیار واس ارایشگری یکونیم؟!!!!!

چه گداعه زنیکه

توبری دستیار خیاطی وایسی ک ماهی پنج میدن بااینک درامدشون یک پنجم ارتیشگری هم نمیشه

از تو بگذشتم و بگذاشتمت با دگران رفتم از کوی تو لیکن عقب سر نگران ما گذشتیم و گذشت انچه تو با ما کردی تو بمان و دگران وای به حال دگران
خودم مدرک دارم ولی فعلا نمیتونم چون تازه کارم واس همون

مشتری را ببین کار را ببین فوت کوزه گری یاد بگیر برو از بیکاری بهتر است

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
دستیار واس ارایشگری یکونیم؟!!!!! چه گداعه زنیکه توبری دستیار خیاطی وایسی ک ماهی پنج میدن بااینک در ...

اره درصدی میده دیگ حساب کنی ماهی یک و نیم بشه

شایدم کمتر مثلا مشتری نباش یدونه اصلاح کنم فقط ۱۵ هزارتومن میده مونده مشتری باشه یا ن اونم ک پول اتوبوس میشه 😂🤦🏼‍♀️

خدایا شکرت