2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزای دلم

همه خریدها 20وعااااالی بود مبارک فرشته های بهمن 89
عاقاااااااااااااا من پسرم همه لباسهای پارسالش اندازه اشه شماهام هیچی نمیخرید عایا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کل لباس نوهای کمدشو عکسبرداری کردم ،هههههه،دست به کارشید دیگه منتظرماااااااا،من با دیدن خرید بهم حس خرید دست میده وشاد میشم لطفا شادم کنید

دوستان گلم هانیه از بس بهش گفته شده زیاد خرید میکینی انگیزه اشو برای عکس گذاشتن از دست داده ،من برای دلجویی میگم هانیه عاااااااااااااااااااشق خودت ودخملت وخریداتیم ،هیچ کس قصد آزردنت رو نداشته این تاپیک برای همینه دیگه گلم،منتظرما
اینا رو از بازار رضای شلوغ وپرهیاهوی مشهد خریدم
اتوبوس 15000وماشین12000
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

این کوله رو مامانم براش خریده

سوغاتیهای مادرجونم برای اولین ویدونه نتیجه اش

هنردست دخترخاله ام هدیه ی تولد پسرک

هدیه خالم برای تولدش

هدیه ی بی مناسبت مامانبزرگش که خیلی بهش بزرگه

هدیه ی بی مناسبت عمش که اینم بزرگه

ادامه دارد..........................

اسفندماه برای امسالش از بازار خریدم 30000

از مشهد خریدم 19000

از یه تولیدی توی اسلامشهر خریدم 15000

اینم تک سایزوتک رنگ بود از فروشگاه دوستم خریدم 12000

اینم از بازار برای خودم خریدم 20000

بازهم ادامه دارد..........

قابل توجه دوستانی که به هر دلیلی توری فلزی ندارند ،این برچسبها مثل درزگیره وپرزهای زبری شبیه چسبهای نرومادگی داره وتوری توش فرو میره وراحت هم قابلیت جدا شدن وباز شدن داره من که ازشون راضیم،خدا هم راضی باشه

وامااااااااااااااااااااااااااااااا

من دنبال شورت آموزشی بودم که شبیه شورت باشه نه پوشک یعنی از بغلها چسب نخوره که این چیکوی چینی نصیبم شد با قیمت 29000تومن،مزخرفه هااااااااااااااا،بچه توش دم میکنه وخدا نکنه توش حرکتی بزنه به خاطر روکش مشمعییش احساس میکنم تمیز نمیشه وبو میده
این بود که دست به کارشدم البته توی کل عبدل آباد که مرکز پارچه است حوله ای نازک پیدا نکردم یعنی یه جا داشت ولی صورمه ای بود ومن نخریدم به جاش از این پارچه پنبه ای یه تکه پیدا کردم ،از کیلویی فروشیها داخل کوچه اول وخریدم به مبلغ 2500تومن یعنی مفتتتتتتتتتتتتتت و3عدد شورت دوختم البته دولا
لب پاچه هاش کشباف ندادم چون هدفم اینه که ازش بریزه وبچه متوجه شه که خیس شده ولی جلوی شدتش رو بگیره وروی فرش نریزه ،چون از فرش آب کشیدن حسابی خسته شدم.
مقایسه حاضری ومامان دوز(یاد شورتهای بلند وگلدار افتادم هههههههههه)با پیشرفت تکنولوژی شورتهای مامان دوزم پیشرفت میکنن دیگه نه؟!؟!؟!؟!؟!؟؟!؟

عکس تکی

الگوشو دارم هرکی خواست بگه در اولین قرار براش بیارم با آ�وزش رایگان دوخت توسط مربی بین المللی خیاطی،باورندارید کارت مربیگیریمم بگید بیارم

سمانه اون شورت اموزشی رو خیلی گرون خریدی دختررررر
من عین همینو خریدم 9 تومن از بهار یکی دیگه هم ازمحل خودمون خریدم 11!
29 تومن چه خبره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ولی اینی که درست کردی هم خیلی خوبه عالیهههههههه فقط بدون اون کشباف دورش اصلا فرقی نداره با شورت معمولی که! از بغل پاش میریزه زمین مخصوصا پسر بچه !
از جنت آباد خریدم ،خدا به داد برسه 20توممن گرووووووووووووووووووووووونترخریدم یا ابالفضل،الهی کوفتش بشه

سمیه جون کشباف خریدم ولی در آخرین لحظات ندوختم وچون دولا دوختم حسابی آبگیره ونمیریزه زمین فقط درحدی میریزه که شلوارش خیس میشه،از فرش آب کشیدن راحت شدم
سمانه منم قیمت کردم 9 تومن . مارکش gap بود.

ولی اینی که دوختی خیلی خوشگله. امیدوارم به راحتی پسرتو از پوشک بگیری باهاش

راستی برای بیرون نیومدن پیف، شورت عینکی از همه چی مناسب تره
گریهههههههههه این مارکش چیکو ولی فکرنکنم اصل باشه

سعیده این شورتها پاچه هاش دقیقا میچسبه به محمدرهام پوپم اصلا ازش نمیریزه چون کیپ تنشه،

ممنون بابت دعات عزیزم
مبارک لباسای محمد رهامی باشههههه

سمانه چه شورت خوجلی دوختی

راستی کشباف از کجا خریدی؟

من در به در دنبال کشباف مشکی ام
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
2810