2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست
سمانه اولا لباساش مبارک باشه. یادم رفت اینو بگم

امین عااااااااااااشق اسمورف هاست. خودمم خیلی دوست دارم اگه دیدم مثل لباس محمد رهامو حتما براش میخرم

ضمنا فدای یه تار موی خودت و رهام 20 تومن. حالا یه دفعه بوده دیگه... آدم 2 تومن پول شربت سرما خوردگی و کلا دوا نده ...

لباس های خوشگلشو رو تو شادی ها بپوشه
عزیزم چه لباسایی داره این ماه پسر!
خوشگلن و این شورت مامان دوزش خیلی باحاله!
منم نه جهت تضعیف روحیه بلکه جهت اطلاع از همینا خریدم 8 و نیم ولی راضی نبودم به قول تو دم میکنه توش حوله ایه روش یه پارچه شمعی یا چتری! بهرحال خوب نبود اصلن نمیپوشم
همچنان پوشکو میبندم و هر بار یادم باشه میریم توالت! همین! :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون مرضیه جونم،کشباف رو از خرازی محلمون خریدم ،میخوای اگه مشکی داشت برات بخرم ؟؟؟چقدرلازم داری عزیزم؟؟

ممنون سعیده جونم،راست میگی انشالله سلامت باشن پول که چرک کف دسته میاد ومیره

آره ملی اصلا خوب نیستن فقط یه جا کاربرد دارن واونم اینه که بیرون از خونه به جای پوشک پاش کنی که اگه توی خیابون جیش کرد به لباسش نم نده وروحیه اش خراب نشه ،همین وبس

آقای پدر برای پسرشون یه شورت آموزشی دیگه خریدن واین بار قیمتتتتتتتتتتتتتتتت:9500تومن ولی با دیدنش یه کم دلم آروم گرفت جنس پارچه حوله ای داخلشون متفاوته یعنی اون اولی خیلی پر پشته ومعلومه جنسش مرغوبتره دوختشونم متفاوته یعنی اولی خیلی تمیز دوخت تره ولی این امتیازها قطعا 20000تومن نمی ارزه

اون عروسکه رو هم مامانم برای محمدرهام خریده که خیلیییییییییییی دوستش داره ،یادش بخیر خودمم بچه بودم از اینا بزرگشو داشتم

واون ماشین حمل روغن یا نفت رو شازده خودشون انتخاب کردن .قیمت ده تومن

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
منم چند وقت پیش برای ارمیا خرید فرهنگی داشتم

ارمیا خیلی به انگلیسی علاقه پیدا کرده و هنوز نمی تونه فارسی خوب حرف بزنه میخواد تافل بگیره
آپلود عکس
ولی واقعا کتابای خوبی هستن برای کسانی که میخوان زبان دوم رو شروع کنن

اینا هم که آموزشی هستن و روی ارمیا خیلی تاثیر میذاره اینجور کتابا
آپلود عکس

آپلود عکس

آپلود عکس

اینم مجموعه 10 جلدی کتابهای گردو هست که جالبه
آپلود عکس
البته اینجا 9 تاشو میبیند چون یکیشو ارمیا خان داشتن مطالعه میفرمودن

مجموعه 12 جلدی می می نی و مامانی که خیلی شعرهای زیبا و روان داره که شاعرش ناصر کشاورزه
و بسیار آموزنده
آپلود عکس

اینم آخریش
آپلود عکس

همین...

ولی خدائیش هیچی بیشتر از کتاب روی ارمیا تاثیر نمی ذاره اگه من خودمو بکشمم نمی تونم اینقدر اثر داشته باشم
بنابراین تصمیم گرفتم براش زیاد کتاب بخرم

حوری محمدمهدی هم عاشق کتابه ولی من خودم خیلی با متن این کتابا مشکل دارم و خیلییییییییییی شو عوض می کنم

مثلا کتاب های می می تی اول یه چیز بد رو یاد میده در حالی که خیلی از کارا رو بچه ها شاید اصلا بلد نباشن مثلا پنیر داداش ماسته حرف می می نی راسته که به نظرم کلا از پایه مشکل داره

یا کتاب کیتی در مورددستشویی ما یه مدت می خوندیمش اون موقع هنوز پوشکی بود بعد من یه دفعه دیدم مدتی پیف می کنه می گم بریم تعویض نمیاد هی میگه نه دارم ماشین بازی می کنم دارم لگو بازی می کنم و ... بعد دوزاری ام افتاد وای از کتاب کیتی یاد گرفته و دیگه اون کتاب رو نخوندم و مشکلامون هم حل شد

ولی مامان بیا جیش دارم خوب بود اوایل ما شعرهاشو هی تو دستشویی می خوندیم

این در مورد دندان پزشکی رو ندیدم خوبه جالبه متنش؟؟

آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
آخی کت وشلوارش خیلی خوشگله سعیده مبارکش باشهامیدوارم اندازه اش بشهاز تو عکس که به نظر میاد اندازه اش مناسب باشه وبا درایت مادری چون تو قطعا همینطوره

منم از عید تا حالا چند تا کتاب خریدم یادم نبود عکس بگیرم میذارمشون حتما
چه بامزه بود این سریال کتابا! حوری! من کلن هر بار سه چارتا بیشتر نخریدم..
الانم تو فکر یه کتابم که درباره درختا و برگا باشه اگه میشناسین بهم معرفی کنین
شبا سایه ی برگای درختا میفته رو دیوار اتاقمون مایا گیر داده که از برگا میترسم! میخوام برم براش کتاب بخرم بلکه خوشش بیاد از برگا! من البته بهش گفتم لازم نیست ما بریم برگارو بکنیم پائیز خودش درختارو لخت میکنه! حالا منتظره تا کی پائیز برسه!
بابا کت شلواررررررررررر
مبارک امین جون باشه

ملی جون منم این دفعه سریالی خریدم. چون تهران نیستم و همیشه هم نمیتونم برم خرید گفتم برای چند ماه کتاب تازه داشته باشه

چهارتا از کتابای گردو در مورد فصلهاست شاید برای مایاجونم خوب باشه

مرضیه جون کتاب ژوپولی خیلی خوبه و شعرای قشنگی داره و ژوپولی مثل می می نی کار بد نمیکنه فقط یه داستانی رو تعریف میکنه مثلا ژوپولی با پدربزرگش میره گردش و در مورد گردش و تفریح و کارایی که انجام میدن توضیح داده
کتاب جلد بنفش ژوپولی 6 تا داستانه و کتاب دندونپزشکی در واقع داستان هفتم این سری کتابه

2810