2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست
سلام دوستان

یه وبلاگ پر از لباس با طرح و رنگ و سایز مختلف......از 4 ماه تا 12 سال با قیمت های استثنایی
اگر دنبال لباس راحتی واسه زمستون بچه هاتون هستین و در عین حال میخواین هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم قیمتش مناسب باشه،این وبلاگ رو از دست ندین.
امروز دو طرح جدید اضافه شد.
یکبار برای همیشه مشتری دائم و هر فصل ما خواهی شد.
www.ninipoosh.blogfa.com
.....................................................................
و در این وبلاگ وسایل مناسب سیسمونی تا دو سال....اعم از ساک لوازم کودک،چند تیکه های نوزادی،پیش بند و جغجغه،پاپوش و کفش،لباسهای مخمل و سرهمی،تشک تعویض و پتو اسپانیایی و .... ارائه می گردد........
همگی با کیفت عالی و قیمت مناسب.
www.sismoonishop.blogfa.com
سرنوشت را کی توان از سر نوشت...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیده دیشب ما رفتیم هایپر همین سرسره رو زده بود 94 که تخفیف روش خورده بود کرده بود 74 !!!!!

کامیونه رو هم 37 زده بود

بازم اختلافشون زیاد نبود دلم یه ذره خنک شد

فکر کنم اون سایته که دیدی مال پارساله قیمتاش نمیشه انقدر اختلاف داشته باشن
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم
بچه هایی که هنوز نی نی هارواز شیر نگرفتین....برین چندتا اسباب بازی جدید بخرین وذخیره کنین برای روز مبادا....مثل من....حالا از من گفتن بود....

حلقه های هوش چوبی 9800 که رها خیلی خوشش اومد وخیلی ازین پلاستیکیا سرگرم کننده تره....
آپلود عکس کوچولوهای فارسی

آپلود عکس کوچولوهای فارسی
2810