2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست
راستی یکی از این 2تا مغازه ای که به لطف خریدهای مکرر من باهام دوست شدن این شلوار مخملها رو میده9000تومن که من طوسی تیره اشو خریدم هر کس خواست بگه براش بخرم پست کنم .

حوری گفت خریده 15000گفتم بهتون بگم ،والا 6000تومن ارزونتر میفته براتون
سمانه جون لاینرداره؟؟؟؟

اگه خوبه من می خوام
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمانه جون این شلوار مخملا رو منم ارزونترش رو دیدم ولی اصلا کیفیتش خوب نیست و دوختش هم خوب نیست ولی اگر با همین کیفیت باشه خیلی خوب میده

مرضیه جون منظور سمانه شلوار مخمل توخونه ایه
سلام

من دیروز بهار بودم یه مغازه پیدا کردم بادیای کارترز رو میده 8 تومن خیلی هم خوشگلن و همه سایزی هم داره

حالا مال عسلو عکسشو میگیرم میزارم

جوراب شلواریای خوشگل و جینگولی هم داره اونم میده 12.5 در صورتیکه جاهای دیگه یا 16 بودن یا 18 !!!!!!!!!!

از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم
و در ادامه خرید های پاییزی

این و زن عموش واسه دندونی اش آورده بود که تازه اندازه اش شده پارسال دقیقا همین موقع آورد

IMG4UP

سویشرت 21000 تومن که بعد فهمیدیم اضافه خریدیم چون سویشرت داشت و ما یادمون رفته بود

IMG4UP

اینم سویشرت مال سیسمونی اش که خیلی دوستش دارم

IMG4UP

اینم پشتش

IMG4UP

دیدین دو تا داشت و ما بدون اینکه چک کنیم این دو تا اندازه اش هست یا نه رفتیم دوباره خریدیم

اینم مارک تولو 34000 تومن که خیلی کار باهاش بامزه است ولی رو فرش خیلی جواب نمیده بابایی خریده

IMG4UP

و بیشتر هم خودش بازی می کنه

IMG4UP

هانیه منم بادی کارترز آستین بلند و کوتاه از بهار خریدم دونه ای 8 تومن
اتفاقا اونجا هم همه سایزی داشت
نه که از یه جا خریدیم!
البته من اسم مغازشو یادم نیست
همون از در که وارد میشدی توووو دست راست آستین کوتاهاش آویزون بود به دیوار
با موبایل اومدم عکسا نمیاد. بعدا میام میببینم.
خواستم بگم من جوراب شلواری برا آراد خریدم 6 تومن. جنسشم عالیه.
از پوریا یا پویا تو گلبرگ (ماری میشناسه جنساش عالیه همش مارک) پرسیدم 16 میداد. همین مارک نبود.
من از کرج فروشگاه شمیم خریدم جوراب شلواری ترک هم داشت 8 تومن.
هر روز با دستورات آشپزی و شیرینی پزی سرآشپزباشی همراه باشید. http://sarashpazbashi.com
من چند روز پیش بهار یودم اومدم بگم بادیای کارترزو دیدم همین مغاره ای که محبوبه میگه سمت راست ولی آستین بلنداشو آویزون کرده بود ولی جنسش اصلا با اونایی که من گفتم یکی نبود گفتم نمیتونه انقدر اختلاف قیمت داشته باشه ولی خداییش نسبت به قیمتشون جنسشون خوبه
کاملا درسته سارا جون من مثل ......پشیمونم که این 3تا بادی کارترز رو خریدم،اونایی که رو سیسمونیش بود معرکه بود ومن خودم تا حالا براش نخریده بودم ولی اینا به معنی واقعی مزخرفن ،من که با دیدنشون کلی خورد تو ذوقم .اگه کارترز اصل رو استفاده نکرده بودم شاید متوجه نمیشدم ولی توبه کردم والا مارکهای ایرانی از این کارترزهای چینی خیلیییییییییییی بهتره.

محبوبه ای کاش فقط نازکیش بود من نمیدونم چطوری بچه ها انقدر این بادیها رو قبول دارن!!!!!!!!!!شل وول هم میشن ،دون دون هم میشن !!!!!!!!شاید من خیلی حساسم

سارا جون دیگه گل پسرت از سوییشرت آباد شده حسابی،مبارکش باشه خوشگل خان
کارترز اصل که پیدا نمیشه همش شده چینی

من ترجیح دادم آشور خودمونو بگیرم هر چند قیمتش از این کارترز قلابیا بیشتره

منم دقیقا به خاطر نازک بودنشون نخریدم چون به درد زمستون نمی خوره

ضخامت لباسای آشور زیاده و برای زمستون با یه زیرپوش کافیه
سمانه من آخرین نرخی که از بادیای اصل کارترز دارم دونه ای 12و نیم تازه اگه 5تاشو تو یه پک میخریدم ..
این مناسبش بود اکثرا دونه ای 18 یا 20 میفروشن
من که نخریدم امسال. از تولیدیای ایرانی معمولی خریدم آشورم داره مایا خیلی تو اشورا عرق میکنه من دوتا لایه نازک تنش میکنم بهتره براش تا یه لایه کلفت. به خود بچه ها بستگی داره دیگه!
حالا این ست خرید اینترنتیم برسه ببینم چطورن. میگه پست کرده ..
2810