2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماشالا به این مهربد ناز

سمیه خریدات خیلی خوبن مبارک رها جون باشه
امیرطاها هم ازین کتابا داره، فقط خواستم بگم اگه رها هم مثل امیرطاها باشه ، قشنگ ناخناشو میندازه لای صفحات پرس شده کتاب و همچین با دقت از هم جداشون میکنه که دیگه من نتونم بگم کتاب سخت خریدم و خیالم راحنه!!!!!هه همچین موجودی دارم من تو خونه!!!!! تازه ناخناشم همیشه کوتاهه
سلام مامانهای عزیز

ما آماده برگزاری جشن تولد کودک دلبند شما در باشگاه کودک تماشاهستیم .

شهرک غرب . بلوار شهید فرحزادی . خیابان طاهرخانی . پلاک 61 ، برج تماشا ، باشگاه کودک تماشا

تلفن : 22374857
سارا اتفاقا منم می خواستم سبد خریدو بگیرم اینجا 17 تومن بوددددد فکر کن
ولی تصمیم گرفتم کالسکه براش بخرم که حس مهربانانه کودک داشتن و هل دادن مثل پدرش هم براش تجربه شه !!!

من بچه ها جینگیلی رو دارم محمدمهدی مشاغل اش رو خیلی دوست داره
آپلود دائمی هر گونه فایل در http://up.sabzdownload.com/
مبارک باشه رها خانوم

منم کتاب بچه های جینگیلی رو برای ارمیا خریدم، همین حیوانات اهلی که رها جونم داره و هم میوه هاشو. ارمیا خیلی دوس داره به حدی که همشونو پاره کرده (عشق زیاد به کتابه دیگه). ولی واقعا خوبه ارمیا همه میوه ها رو میشناسه

سمیه جون این گل سفالگری اگه سفت بشه دیگه به در نمی خوره؟ یعنی چقدر میشه ازش استفاده کرد؟ مقدارش تو بسته چقدره؟ بی زحمت قیمتشم بگو

مرسی ببخشید که خیلی سئوالام زیاد شد
حوری جون والا سفت که شد میشه اب بهش اضافه کرد ودوباره نرم میشه ولی دیگه خیلی گل وشلی میشه هههههههههه....کثیفکاریش زیاده....ودیگه مثل اون اولش هم نمیشه یعنی زود ترک میخوره....اولش خیلی نرم وخمیریه...
مقدارشم همون اندازه اس که عکسشو گذاشتم اندازه ی یه کف دست بزرگ
قیمتشم 1800 تومن که من 2 بسته خریدم
واقعا کتابای عکس دار خیلی مفیده واسشون ...رها خیلی از حیوونا رو الان میشناسه ...مثل طوطی و مرغ وخروس وپاندا واردک ومیمون واسب وکلاغ و ...
که قبلا نمیشناخت وفقط حیوونایی مثل جوجه وگربه و هاپو و اینا رو میشناخت
این بادیهای کارترز رو اینترنتی خریدم که توی عکسهای سایت قرمز -آبی -صورمه ای با گیلاسهای قرمز بود ولی وقتی به دستم رسید این رنگهایی که میبینید بودن وچون من به دخترونه وپسرونه اعتقاد شدیدی ندارم ومعتقدم بچه باید همه رنگی بپوشه پسشون ندادم.سه تاشو 25000با تخفیف خریدم
IMG4UP

لاه برای سال دیگه اش 13800
IMG4UP

بلوز قرمزه وسفیده که پایینشه با تخفیف 33000 خریدم
IMG4UP

IMG4UP

IMG4UP

بلوز باب اسفنجی رو از حراجی 12000خریدم
محمدرهام عاشق بابِ سَنجی میباشد
IMG4UP

IMG4UP

شلوار از حراجی 15000
IMG4UP

جناب باب اسفنجی دوخت وطن 6000
IMG4UP

جوراب شلواری 6000تومن قیمت پارسال بهم داد جورابهاشم بافت استب داره 6000تومن وکلاه هم برای سیسمونیش بوده
IMG4UP
لباسهای سیسمونی که تازه اندازه اش شده:
البته کاپشنش امسالم بزرگه وسال دیگه خوب میشه

IMG4UP

IMG4UP

IMG4UP

IMG4UP

این جورابهاشو خیلی دوست داشتموقتی براش کوچیک شد خرسهاشو کندمشون چسبوندم روی یک جوراب بزرگتر .به نظرم الان که راه میره خیلی با مزه تره البته پدر جورابه در اومده ومجدادا باید تعویض بشه
IMG4UP

اینا هم ادامه سیسمونی که تا ابد درجریانه ههههههه
بابا ومامانم این 3تاست کلاه وشالگردن رو براش خریدن کرمه پاییزیه ،قرمزه زمستونیه وزرده ضخامتش بین این 2تاس
IMG4UP
لباسهای همایون جان ومهربد خان جیگر مبارکشون باشه خیلی خوجل بودن.

چقدر این چر خ خرید مهربد جالب ومفید بود ببینم حتما برای پسرم که عاشق هل دادنه میخرم.

سمیه گل منم عاشق جینگیلیها ومابقی کتابهای حیوون دارشه وبه شدت از این گلهای رس متنفره منم 2بسته خریده بودم که بخشیدم به بچه های خواهر شوهرم.
2810