2777
2789
عنوان

گالری لوازم،پوشاک ،اسباب بازی و....فرشته های ناز بهمن 1389

| مشاهده متن کامل بحث + 72418 بازدید | 673 پست
مبارک ایلیای ناز باشه لباسای نازش و همینطور پالتوی خیلی نازش که سلیقه خاله مهربونش بود
ان شاالله خدا رحمتش کنه فرنوش جون مهرنوش میخواسته بهت ثابت کنه گرچه ازت دوره ولی همه حواسش به تو هست و نگرانته ان شالله هر چی خاک اونه عمر تو باشه عزیزم

ماری خیلی بادی و شلوار اروین بامزه بود مبارکش باشه
از وقتی مادر شدم قدر مادرم را بیشتر میدانم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک همه ی گل دخترا و گل پسرا باشه

به ما که خبر نمی دین تاپیک جدید زدین

منم دیروز از ساعت 11 رفتم بازار تا ساعت 6

با کلی خرید

ولی چون به ما خبر ندادین تاپیک جدید زدین عکسشو نمی زارم دلتون آب بشه

هههههههههه شوخی کردم همت کنم میزارم
سفارش انواع کیک و کاپ کیک و پاپز کیک و کوکی و..... (روشان کیک) کانال @roshancake اینستا roshancake http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadid=1423576&T=%D8%B9%DA%A9%D8%B3%D8%A7%DB%8C_%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87_%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%85_&postID=55039744
لباسای عسل و آوینا وآروین وایلیا مبارک خیلی عالی و خوب بودن همین طور فیل رها

بابا فرنوش چه کردی ترکوندییییی .خدا خواهر مهربونتم بیامرزه عزیزم

مرضیه بدو بیا همت کن عکس لباسای قلنبرو بدار
بچه ها ممنون از نوشته های پرمحبتتون.
نازگلی جان عزیزم لباس های مهدی نازمون که از دبی خریده بودید که خیلی قشنگ ترند.مبارکش باشه.

مهرشین جان من به ماشین های خوشگل خوشگل آراد حسودیم می شه.به قول ایلیا اوو...وو چگد ماشی.ببوسش اراد کوچولوی مودبو.

ماری جان به خدا من هنرای تو را می بینم از خودم نا امید می شم.یادمه موقع ماه رمضون بود که عکسای مهمونی افطارتونو گذاشته بودی به فرشاد می گفتم یکی از بجه هاست اسمش ماریه.اینقدر زرنگه با اینکه سر کار هم می ره غذا و شیرینی درست می کنه رنگ و وارنگ...فرشادم گفت خودت که داری می گی زرنگه دیگه...راستی ماری هیچ وقت نشد بهت بگم اتاق آروین فوق العاده است چون بیشتر چیزهاش هنر دسته خودته.خوش به حال آروین جان و به قول خودت مهربان همسرتون..

سمانه جان عزیزم ممنون از نوشته های پرمحبتت.سمانه من عاشق پاپیون و کروات های محمد رهام شدم خیلی نازند.عزیزم ببوسش این گل پسر دوست داشتنییو.

هانیه جان لباس های عسل هم خیلی ناز بودند.مخصوصا پالتوش خیلی قشنگ بود.اون قسمتی که موی بافته بود.من تا حالا ندیده بودم.خیلی قشنگ بود. مبارکش باشه.عروسک کوچولوی ناز تو ببوس.

سارا جان لباس های اوینا فوق العاده بودند.مخصوصا اونی که توی قسمت مارک های متفرقه گذاشته بودید و خودتم گفته بودی عاشق اونی.واقعا قشنگ بود.مبارکش باشه اوینا خانوم گل را ببوس.

سعیده جان من عاشق خنده های قشنگ امین کوچولوام.امید وارم همیشه همیشه شاد و خندون باشه.همینطور مامان مهربونش.ببوسش گل پسرو.

سارا جان عزیزم ممنون از همدردیت.اگر قابل بدونی سعی می کنم خواهر بدی واست نباشم عزیزم.مهربد کوچولو را ببوس.

سمیه جان باورت می شه هم من هم فرشاد هم فرناز خواهر کوچکم همش منتظریم وبلاگ رها جان را آپ کنی .به خدا خیلی قشنگ می نویسی.بی نهایت.
قربون اون خند ه عروس گلم برم.قربون سیام گفتن و میسی گفتنش.هزار ماشالله.خیلی ناز و دوست داشتنیه.سمیه عجب اسباب بازی باحالی واسه رها کوچولو گرفتید.مبارکش باشه.بوت های قرمز و نازشم مبارکش باشه.خیلی قشنگ بودند.ببوسش عروس خانوم نازمو.
واااای من هلاک این خریدای مامانای خوش سلیقه شدم.
لباسای خوش تیپ خان ایلیا.. اونهمه بلوز خریدی فرنوش خانوووم باید همه رو تنش کنی عکس هم بگیریا!
ماری خوب بود خریدا.. خب بچه لباس داره که نیازی نیست هی بخری فقط همت کن از اونایی که داره عکس بزار..