2777
2789

دوسال اول میخام توی تولیدی باشم بعدش ک قشنگ راه افتادم جدا میزنم تولیدی کوچیک 

کم کم بزرگش میکنم

فقط شرایط رفتن ب تولیدی نمیدونم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایطش اینه ک فرز باشی و اجتماعی و صبور...کارت و اخلاقتو ک ببینن رات میدن و بعدم همون مسیری ک در نظر داری...من دوستم تجربه کرده و الان ماشالله هم تولیدی زده هم مغازه از نمونه کاراش

عمم بدونه مدرک تو تولیدی هست فقط کافیه بلد باشی و براش کاراشو دونه ای حساب میکنن چون خواسته پیشرفت کنه و قدیما بلد بوده الان یه چیزایی فراموش کرده حقوق و اینا واسش مهم نبود 

البته اگر خودت بخوای تولیدی بزنی،‌ احتمالاً برای مجوز گرفتن و ... نیاز به مدرک باشه. اونو نمیدونم مر ...

بله مدرکمو انشالا تابستون میرم و میگیرم برای بعدا لازمم میشه

شما از حقوق تولیدی خبر دارید؟

بله مدرکمو انشالا تابستون میرم و میگیرم برای بعدا لازمم میشه شما از حقوق تولیدی خبر دارید؟

شهر به شهر و محل به محل فرق میکنه. ولی تا جایی که من میدونم، درآمدشون پایینه، کمتر از وزارت کار. مزون‌ها درآمدشون بهتره.

عمم بدونه مدرک تو تولیدی هست فقط کافیه بلد باشی و براش کاراشو دونه ای حساب میکنن چون خواسته پیشرفت ک ...

من ب درامدش نیاز دارم اما نمیدونم دقیقا چجور باهام حساب میکنن اگ برم

شرمنده میتونین ی سوال از عمتون بپرسید ک هرلباس معمولا چقدر حساب میکنن ؟

من ب درامدش نیاز دارم اما نمیدونم دقیقا چجور باهام حساب میکنن اگ برم شرمنده میتونین ی سوال از عم ...

الان نمیتونم بهش زنگ بزنم اما ذخیره میکنم هروقت سوال کردم میام بهت میگم عزیزم 

اما تاجایی که یادمه درآمده زیادی نداره اینجور که خودش می‌گفت 

چقدر خوب انشالا بتونم

حتما میتونی چون هدف داری...بعدشم اونجا ۱سال ک بری برا خودت استاد میشی و از صدتا مدرک و دانشگاه و درس بهتره....عینی میبینی و قلق کامل دستت میاد و فوت و فن کوزه گری رو از نزدیک لمس میکنی