2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سخته شاید سختیشو نشه در حد جمله گفت منم دیشب بچم روی سرامیک خورد زمین لبش خون اومد اینقدر زدم روی پاهام وحشتناک قرمز شده بود و درد میکرد
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
مادرش بی حال تو بغل مادرش بود و در گوشش حرف میزد و دلداریش میداد یه پنج دقیقه گوش میداد یدفعه جیغ میزد از یادم نمیرهههههه نمیتونم جگرکم رو بیارین نفسکم رو بیارین شیرین زبونم رو بیارین
اقیانوس جون اون صحنه هایی که اذیتت میکنه رو بنویس بزار از ذهنت بیاد بیرون البته تا چند روز دیگه بهتر میشب
بیایید کمتر خطوط قلبمان را اشغال کنیم شاید خدا پشت خط باشد خدایا مرا به آنجایی برسان که هیچ چیز جز راضی بودن تو برایم مهم نباشد خدا جون دخترمو به خودت میسپارم حافظ خونواده ی سه نفرمون باش.
خیلی سخته اصلا فکرشم نمیشه کرد تو رو خدا مواظب بچه هاتون باشید پارسال شب نیمه شعبان تو یه هیییت موقع شام برق میره بچه ها هم تو حیاط مشغول بازی یه بچه میره گاری ابگوشت رو میکشه ابگوشت میریزه رو بچه بعدش سوخت وبعد چندروز مردپدر بچه با اینکه خودش روحانی بود رفتن از هییت شکایت کردن هنوز هم درگیر شکایت هستند اینو گفتم که همه خیلی مواظب بچه هاشون باشن
خدایا نداشته هایم زیاد است ولی ازتو ممنونم به خاطر داشته هایی که ممکن است نداشته های خیلیها باشد
کیمیا منم یه بار پسربزرگم شش ماهش بود داشتم سالاد درست میکردم متوجه نشدم کی کلم گذاشت دهنش خدا بهش رحم کرد اسنقدر زده بودم خودمو تمام پاهام سینم کبود شده بود هنوزم باورم نمیشه چطور اون کلم رو مهمونامون در اوردن
نغمه جون چقدر سخت با شکایت دیگه اون بچه برنمیگرده آخه
پدر ومادر اون بچه حتی خونشون رو هم عوض کردن من شنیدم همه وسایلشون رو هم عوض کردن ولی واقعا سخته اقیانوس جون منم ئارسال تو همین شرایط شما بودم بچه همسن اون بچه داشتم همش بچمو بغل میکردم یاد اون مادر میفتادم که چطور تحمل میکنه
خدایا نداشته هایم زیاد است ولی ازتو ممنونم به خاطر داشته هایی که ممکن است نداشته های خیلیها باشد