2777
2789

سلام من باردارم، حدود هفته ی چهارم، قبلا به دلیل اینکه جفتم پایین بود سقط داشتم

اون دفعه که سقط کردم، همش مجبور بودم به خاطر کارم فعالیت زیاد داشته باشم

الان هم مثل دفعه قبل محل کارم یک ساعت و نیم تا محل زندگی ام فاصله داره، و من باز هم دل درد و کمر درد شدید دارم میترسم دوباره اتفاقی بیافته

میخوام مرخصی بگیرم اما نمیدوم باید شرایطش چه جوری باشه که توی کمیسیون پزشکی قبولش کنن

اگه کسی تجربه اش رو داره میشه راهنمایی ام کنه باید چع پروسه ای رو طی کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فک کنم همین که سابقه ی سقط داشتی خودش باعث بشه که بهت مرخصی بدن

خب باید دقیقا چه کار کنم؟

آخه این دفعه پیش یه دکتر دیگه میرم پیش دکتر قبلی ام نمیرم، این دکتر جدیدم میگه من نمینویسم

آره معلمم

خوب اول دکتر خودت باید نامه بده که شما به دلایل زیر نیاز به استراحت در منزل دارید مثلا به دلیل جفت پایین و سابقه سقط و درد و....بعد میری کمسیون پزشکی آموزش پروش نوبت میگیری(کمسیون پزشکی شهر ما درمانگاه فرهنگیان هست) روزی که نوبتت شد نامه پزشکت رو با تمام مدارک مثل سونو و مدارک سقط و....میبری کمسیون انشاالله که تایید میکنن و میبری اداره محل خدمتت تحویل میدی

اگه مرخصی کم در حد سه هفته میخوای هم نامه دکترت رو ببر پزشک معتمد آموزش و پرورش محل خدمتت تا تایید کنه

سوال دیگه داشتی در خدمتم

خوب اول دکتر خودت باید نامه بده که شما به دلایل زیر نیاز به استراحت در منزل دارید مثلا به دلیل جفت پ ...

خیلی ممنون از راهنمایی تون، یه سوال دیگه هم داشتم

کمیسیون توی مرکز استان هست، یا همون شهر محل خدمت؟

آهان خیلی ممنون از لطفتون خب اگه کمیسیون قبرل نکنه خودم چند روز میتونم غیبت کنم؟

خواهش میکنم عزیزم،غیبت که هیچی

ولی از دکتر خودت یا دکتر مورد اعتماد آموزش پرورش که تو شهر خدمتت هست فکر کنم در حد دو یا سه هفته بتونی مرخصی بگیری