2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام دوستان من الان دو هفته دارم پماد پرمترین میزنم با صابون گوگرد هی بهتر میشه دوباره بر میگرده لبا ...

سلام عزیزم منم فکر کنم گال گرفتم میشه عکس اخر تاپیکو ببینی، ببینید گال هستش؟ 

نه الان ک پنج ماه گذشته برنگشت خداروشکر منم رفتم دکتر گف گال هست هر چیم دنبال پماد گشتم اهواز اصلا ن ...

سلام عزیزم تاپیک اخرمو نگاه میکنی عکس بدنمو گذاشتم ببینید گال هستش یا نه خیلی خارش دارم

ببین منم یبار گرفتم یماه درگیری بودم پماد مخصوص داره و با شامپو پرمترین قبل از حمام کل بدنت بمال بزا ...

عزیزم میشه عکس تاپیک اخرمو ببینی، عکس گذاشتم ببینید گاله یا نه خیلی بدنم میخاره ممنونم

عزیزم تاپیک اخرمو نگاه کن عکس از بدنم گذاشتم، ببین اینا گاله؟؟ دارم میمیرم از خارش خدا خیرت بده

شبیهشه 

کجاهات بیشتر میخاره؟!  و چ مدته

نیازی نباشد ما را به هیچ احدوالناسی جز اللّٰـه... 
من بیست و خورده ای سال پیش نوجوون بودم این مشکل برام پیش اومد رفتم دکتر (داخلی اطفال پوست )بهم یه مح ...

دیگ برگشت نداشت؟

من دوهفته س گرفتم دکتررم رفتم ولی هیچ فایده ای نداشت 

سلام. شب شما بخیر ماهم چند ماهی هست که گال گرفتیم هر کاری هم کردیم بی فایده بود دیگه خسته شدیم...از اونجایی که گال با حرارت بالا از بین میره منو خانومم سشوارو گزاشتین رو حالت داغ بعد اونو جاهایی که آلوده شده بود رو زدیم تا جایی که پوستمون میسوخت...الان خیلی بهتریم هنوز خوب خوب نشدیم ولی تاثیر خیلی زیادی داشت دیگه شب راحت میخوابیم شما هم امتحان کنید....فقط اگر یکم داغ شد ول نکنید یکم طاقت بیارین شاید تاثیر خوبی داشته باشه بعدش خونتونو سم بزنید....امیدوارم که خوب بشید