2777
2789
ما چند ماه پیش گرفتیم خیلی هم مسری هست نباید کسی به بدنتون دست بزنه اونم میگیره نخارونش تحمل کن زود ...

من الان ۴ بار پرمترین زدم،همون پماد قرمزه،خیلی هم بدنم بهش واکنش نشون میده،کل شب حالت تهوع و گزگز داشتم،دوباره اینارو انجام بدم برام بد نیست؟بعد عزیزم میشه یه روند از چرخه ی درمانتو برام توضیح بدی،من الان نمیدونم این از گال هست یانه،اگه مطمئن باشم گاله ورجا میرم پماد میزنم

من مثلا همسرم استخر رفته بود.  یا ببین مثل شپش  یکی از یجایی گرفته حالا ب هر دلیلی بقیه ا ...

من نمیدونم دقیق چی هست فقط اسمش رو قبلاً شنیده بودم آخه دختر خودم تو باشگاه شپش گرفته بود پارسال گفتم ببینم مثلا از چ جاهایی منتقل میشه اینا

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ببین من همسرم اینجوری شد بدنش افتضاح بود یکماه ک جدا کردیم جاشو. هرروز روبالشی و ملافشو پتومسافرتی ک ...

من هیچ ژایده ای نداشتم و ندارم،چون خواهرم گرفته بود و اومده بود خونمون من ۴ بار پرمترین زدم،اصلا هم خارش نداشتم ولی دوروزه پاهام گزگز میکنه،اصلا هم طوری نیست که اگه نخارونم جونم دربیاد،ولی تو مخمه،بعد احساس میکنم سوزن فرو میکنن تو بدنم،آخه منی که اصلا خارش نداشتم و بیماری نداشتم جایی هم نرفتم چراااا الان باید اینجوری بشم،دکتر هم زنگ میزنم میگه گال نیست،ولی خودم میگم گااله،

من الان ۴ بار پرمترین زدم،همون پماد قرمزه،خیلی هم بدنم بهش واکنش نشون میده،کل شب حالت تهوع و گزگز دا ...

وقتی پماد میزدیم  انگار ما هم بدتر می‌شدیم  ولی طبیعیه

اما من تحمل کردم نخاروندم زودتر خوب شدم 

کلا دو هفته طول میکشه

اصلاً به داروخانه بگید پماد و شامپو برای گال خودش دستورشو میده

دو روز با شامپو میشوری و پماد میزنی دیگه نمی‌زنی تا پنج روز و بعد دو روز میزنی 

تو اون دو روز هم فقط یکبار بعد حمام پماد بزن دیگه نمیخاد پماد مدام بزنی

کایییی چه خوب،من دارم روانی میشم،کاش برا منم ۳ ۴ روزه خوب بشه🥺

خوب میشه ما دکتر رفتیم دختر خاله هام که ازونا گرفته بودیم دکترم نرفتن با شستشو با آب داغ بعد چند وقت خوب شدن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
وقتی پماد میزدیم  انگار ما هم بدتر می‌شدیم  اما من تحمل کردم نخاروندم زودتر خوب شدم  ...

بدنمو چرب کردم فعلا،یه جاهایی از پام سر میشه،اگه تا فردا بهتر نشدم میرم میگیرم،طبق همین دستورت انجام میدم،خیر ببینی الهی

لو سیون پرمترین با شامپوشو پمادش فرق داره؟ساری هستیم عزیزم

بله‌ هر کدوم متفاوت هست البته پماد با لوسیون زیاد متفاوت نیست ولی شامپو واسه شستشوی‌داخل حمام هست

مامان الیناجون و فندق جون❤❤👩‍⚕️👨‍👩‍👧🤰