2777
2789
عنوان

ای کاش پدر دخترم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 2851 بازدید | 26 پست
تنها بازمانده یک کشتی شکسته به جزیره ی کوچک خالی از سکنه ای افتاد.او با دلی لرزان دعا کرد که خدا نجاتش دهد. اگر چه روزها افق را به دنبال یاری رسانی از نظر می گذراند کسی نمی آمد.سر انجام خسته و از پا افتاده موفق شد از تخته پاره ها کلبه ای بسازد تا خود را از عوامل زیان بار محافظت کند و دارا یی های اندکش را در آن نگه دارد.اما روزی که برای جستجوی غذا بیرون رفته بود به هنگام برگشتن دید که کلبه اش در حال سوختن است و دودی از آن به سوی آسمان میرود.متاَسفانه بدترین اتفاق ممکن افتاده و همه چیز از دست رفته بود.از شدت خشم و اندوه در جا خشکش زد.فریاد زد: "خدایا تو چطور راضی شدی با من چنین کاری بکنی؟"صبح روز بعد با بوق کشتی ای که به ساحل نزدیک می شد از خواب پرید.کشتی ای آمده بود تا نجاتش دهد. مرد خسته از نجات دهندگانش پرسید: "شما ها از کجا فهمیدید من در اینجا هستم؟"آنها جواب دادند:" ما متوجه علایمی که با دود می دادی شدیم. "وقتی اوضاع خراب می شود'''''''''''' '''' نا امید شدن آسان است.ولی ما نباید دلمان را ببازیم '''''''''''' '''' چون حتی در میان درد و رنج '''''''''''' '''' دست خدا در کار زندگی مان است.پس به یاد داشته باش : دفعه ی دیگر اگر کلبه ات سوخت و خاکستر شد '''''''''''' '''' ممکن است دود های برخاسته از آن علایمی باشد که عظمت و بزرگی خدا را به کمک می خواند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شبنم جونم سعی کن به خودت و دختر گلت تا میتونی خوش بگذرونی تو این کار هم یه حکمتی بوده که من و شما ازش بی خبریم
یه چیز دیگه اینکه من تو اینجور مسائل بیشتر خانومی که میاد وسر راه مردی که خانواده داره قرار میگیره رو مقصر میدونم چون امکان نداره زنی بخواد قاپ مردی رو بدزدولی نتونه(خاک بر سرشون )
از همتون ممنونم بخاطر دلداریاتون
برام دعا کنید شرایط جسمیه خوبیم ندارم تصادف سختی داشتم به شدت آسیب دیدم.آسیب دیدگی که شاید تا آخر عمر باهام باشه.شرایط سختی رو میگذرونم.برام دعا کنید
سلام شبنم جان امیدوارم بهتر شی هم از لحاظ روحی و هم از لحاظ جسمی نمی تونم بگم کاملاً درکت می کنم ولی تا حد زیادی می فهممت امیدوارم روزهای خوبی پیش رو داشته باشی الان خونه مامانی؟