2777
2789

واسه همسایه های بیشعورم من طبقه ادل ساکنم یه جوری در ورودی ساختمون موقع ورود و خروج محکم میکوبن ساختمون میلرزه حالا فردا میخوام برم کافی نت بگم یه متن برام رو کاغذ چاپ کنن بزنم پشت و جلوی درب ورودی حالا متن و چی بدم بنویسن؟ مثلا ساکنین محترم ساختمان آیهان لطفا درب ورودی را موقع ورود و خروج آرام ببندید و باعث سلب آسایش ساکنین طبقه اول نشوید از اینکه درک میکنید و رعایت میکنید نهایت تشکر را داریم یا از اینکه درک میکنید و مراعات میفرمایید بسیار سپاسگزاریم... خوبه این متن؟ اگه نه شما پیشنهادتون چیه 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بنویس ساکنین محترم لطفا درب را آهسته ببندید. ممنون از درکتون.

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
بنویس ساکنین محترم لطفا درب را آهسته ببندید. ممنون از درکتون.

نه عزیز این یه جمله کوتاه رو یه مشت گاو تاثیر نداره که 

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیز این یه جمله کوتاه رو یه مشت گاو تاثیر نداره که 

خب بلندم باشه کسی نمیخونه ... تازه رو برگه هم ریز چاپ میشه

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
به مکدیر ساختمون بگو یه جک ارام بند بزاره برای در 

تو این فکرم بودم 

به نظرم برکه چسبوندنو اینا فایده نداره ، محکم بستن در یه عادته و نمیتونی کل ادمای ساختمونو تغییر بدی ...

نمیدونم چرا منو خونوادم از این عادتها نداریم آخه صدای خیلی بد میده محکم میکوبن موندم خودشون اذیت نمیشن😣😣