2777
2789

دوست بودیم ول‌کن نبود ازدواجی بود به شدت 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خودت در چه حد پولداری که پسر مردمو مسخره میکنی  مثلا به نظر من کسی که ی تیبا داره با کسی که ی ...

خو کسی که پراید مدل پایین  داره نباید بیاد خواستگاری دختری که مثلا آریزو داره😐تازه حالت ماشین بابام و دارایی های بابامو  فاکتور بگیر . درحد خودمم نبود چه برسه درحد بابام

من هرچی دارم بابام بهم داده ماشینم هم ایشون داده منتها قطعا طرف از ما نباید انقد پایینتر باشه 

ببخشید شوگر که نیستم ۲۳ سالمه از اونم چندسال کوچیکتر بودم

فامیل بودیم

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اومدم بگم مجردم 😂

متولد 84 نیستم !                            اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ

آقا هستم  خواهر دوستم بود با کلی اصرار خواستگار و عقد به مدت ۲ سال بعد ازدواج داری فرزند پنجم دبستان بود پسرم که متاسفانه به علت ///// جدا شدیم خوشبختانه ۷ ساله مجرد شدم😊

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
خودت در چه حد پولداری که پسر مردمو مسخره میکنی  مثلا به نظر من کسی که ی تیبا داره با کسی که ی ...

برابعضیاماشین ازنون شب واجبتره مستاجره هاولی ماشین مدل بالاسوارمیشه بعضیاهم خیلی دارن ولی براشون مدل ماشین مهم نیست

2810