2777
2789
چندسالته؟

توبگو رسیدم به ۲۰ 

از سربیکاری و نداشتن کار و مشغول نبودن با درس میخوام ازدواج کنم

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂با تمام جمالات و کمالات و حتی وضعیت مالی خوب پدرم هرکی منو خواست دوزارم نمیارزید😐😂

دوست پسرام خوب بودن که اونام بگیر نبودن 

خواستگارا و ازدواجیام عوق آور بودن😐🙄😂حتی مثلا یکیشون با اعتماد به نفس اومده بود با خونوادش 

ماشینش از ماشین خود من خیلییییی پایینتر😐ول کن هم نبود😂😐منم دعا جدایی زدم ول کنه بره

چند سالته اگه سنت کمه عجله نکن

من دوتا از دخترخاله هام یکی ۳۸ یکی ۴۲ امسال ازدواج کردن.

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 
خیلی زوووده پشیمون میشی من۲۲ شوهرم خوبه ولی هیچی مجردی نمیشههههه

نه دیگه وقتشه قبلا دورو ورم شلوغ بود از درس و کار الان حس میکنم میتونم از پس ازدواج بربیام باالاخره هردختری یه روز مجردیو ول میکنه

أشْهَدُ أَنَّڪَ كَـلِمَةُ التَّقْوےٰ، وَبَابُ الْهُدَےٰ ✨به امیدفردایی بهتر...🚶‍♀️🦋یالله❤️
😂با تمام جمالات و کمالات و حتی وضعیت مالی خوب پدرم هرکی منو خواست دوزارم نمیارزید😐😂 دوست پسرام خ ...

خودت در چه حد پولداری که پسر مردمو مسخره میکنی 

مثلا به نظر من کسی که ی تیبا داره با کسی که ی جک داره در ی حد هستن فقط راست بگو 

همکلاس بودیم دانشگاه 

همش دور ورم بودم خوضم ازش نمیومد یروز جزوه ازم خاست دادم دوستش شمارش شوهرمو  تو جزوه نوشته بود بااسمش 

منم یروز سربیکاری اس دادم دیگه ول کن نبود فارغ التحصیلم شدیم سال بعدش اومد خاستگاری الان ۷ساله همسریم

واژینیسموس بودم الان ماماندوقلوهامم 🥴🥴  
2810