2777
2789
عنوان

تنهایی و آزار شوهر

506 بازدید | 32 پست
شوهر من دست بزن داره من هفت سال باهاش دارم زندگی میکنم کسی رو ندارم ازم حکایت کنه و تو برداریم ازش کتک می‌خورم و همیشه منو تحقیر مکنه من بچه نمخاستم و اون همه چیز به زور ازم می گیره حتی بچه دار شدن به حرفش گوش نکنم کتکم میزنه و تحقیرم مکنه

الان دیگه احساس میکنم به خودکشی فک می کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعدش چی؟؟؟ جدا شدی؟؟خانوا ت حمایت کردن؟جای خواب و غذا چی؟؟

یه مدت رفتم پیش خواهرم ولی سریع رفتم سر کار و قرض و وام و... خونه گرفتم و....

داستانش مفصله ولی خدا کنارم بود چون من به امید اون زدم بیرون حتی پول کرایه تاکسی نداشتم قرض کردم

14سال میگذره

میشه درخاستمو قبول کنی.. کارت دارم

میترسم سوال بپرسی جواب ندم شرمندت شم چون اهل چت نیستم و حوصله م گاهی نمیکشه

مورد خاصی هست اینجا بگو جواب میدم نازنینم

ولی قبول میکنم درخواست رو با احترام

میترسم سوال بپرسی جواب ندم شرمندت شم چون اهل چت نیستم و حوصله م گاهی نمیکشه مورد خاصی هست اینجا ...

راجعبه ترس از طلاق....

میترسم از جدایی و بعدش‌‌...خیلی وقته تو برزخم.توصیت چیه برام؟حتی میترسم ب شوهرم بگ.م...

راجعبه ترس از طلاق.... میترسم از جدایی و بعدش‌‌...خیلی وقته تو برزخم.توصیت چیه برام؟حتی میترسم ب شو ...

خب ببین من 5سال بهش فکر کردم ولی ایمانم به خداوند عمیق بود و کمکم کرد. خودم رو پیدا کردم دیدم زن توانمندی هستم طوری که الان همسر سابقم باورش نمیشه سبک و سیاق زندگی من و دخترم رو می بینه حتی فوق لیسانس هم گرفتم و خیلی کارای دیگه مربی ورزش شدم مشاور خانواده شدم و....

خب ببین من 5سال بهش فکر کردم ولی ایمانم به خداوند عمیق بود و کمکم کرد. خودم رو پیدا کردم دیدم زن توا ...

منم دختر بااستعداد و توانمندی بودم...زندگی با این آدم تنبل و بی انگیزه بی اعتماد بنفسم کرده