2777
2789
عنوان

✨کمی هم خودت رو دوست داشته باش ✨

| مشاهده متن کامل بحث + 1547 بازدید | 101 پست

تمرین روز دهم 

اما از این لحظه قسمت دوم تمرینات رو پیش رو خواهید داشت.

و اون بحث شیرین استفاده از قدرت جادویی سپاسگزاری برای تحقق رویاها و آرزوهاتون هست.

از قدیم الایام و در تمدنهای باستان یه سنت داشتن که پیشاپیش برای چیزهایی که میخواستند به دست بیارن مراسم سپاسگزاری انجام میدادن. مثل جشن طغیان رود نیل در مصر باستان یا رقص باران سرخپوستان آمریکا یا مراسم شکرگزاری غذا در آفریقا پیش از شکار.

و وظیفه ما هست که قبل از دریافت چیزی بابت اون سپاسگزاری کنیم نه بعد از یک اتفاق خوب.

پس همیشه هم قبل و هم بعد از تحقق آرزوهاتون سپاسگزاری کنید.

سپاسگزاری قبل از تحقق آرزوها یعنی باور و اطمینان به برآورده شدن آرزو.

و میبینید که کاینات با سرعت بی نظیری شما رو به خواسته هاتون میرسونن.

اگر به یاد داشته باشید روز اول قرار بود خواسته هاتون رو به صورت شفاف و روشن لیست کنید. اگر اون زمان اینکار رو انجام ندادید الان وقتشه.

ده تا خواسته برترتون رو انتخاب کنید و اونها رو خیلی شفاف و روشن مشخص کنید  اما به زمان حال و به طریقه زیر و به شکلی که انگار اونها رو از همین لحظه دریافت کنید.

متشکرم ، متشکرم ، متشکرم به خاطر ....

مثال :

متشکرم ، متشکرم ، متشکرم به خاطر نمره های بالای امتحانم که من را به دانشگاه مورد علاقه م وارد کرد.

دلیل اینکه روی سه بار تکرار متشکرم تاکید میکنم اینه که عدد سه یه فرمول جادویی هست و باعث تمرکز بالای سپاسگزاری و افزایش قدرت جادویی کاینات میشید.

بعد از نوشتن ده خواسته خود به طریقه بالا از اولین مورد شروع کنید و برای تک تک موارد سوالات زیر رو در ذهنتون پاسخ بدید. (این مرحله بسیار مهم هست و کمک میکنه که خواسته های شما محقق بشن) :

1- وقتی به آرزوت رسیدی چه احساسی پیدا می کنی؟

2- وقتی به آرزوت رسیدی به چه کسی اول از همه میگی؟ و چطوری؟

3- وقتی به آرزوت رسیدی اولین کار فوق العاده ای که انجام میدی چیه؟

به همه این سوالات به دقت پاسخ بدید.

در نهایت باز فهرست خود رو به طور کامل بخونید و از ته دل روی متشکرم تاکید کنید و با همه وجودتون اون رو حس کنید.

و کار جالب دیگه که میتونید انجام بدید اینه که یک تخته سحرآمیز (تابلوی کاینات) رو تهیه کنید و در یک مکان که مرتب به چشمتون بیاد قرار بدید بالای اون سه بار کلمات جادویی متشکرم رو با حروف درشت بنویسید و عکسهایی از آرزوهاتون رو به اون بچسبونید.

این تخته جادویی میتونه خانوادگی باشه چون بچه ها عاشق اینکار هستن.

✳ چند تا نکته مهم در همین رابطه :

▪تحقق آرزو شامل سه مرحله هست : درخواست ، باور و دریافت

توی مرحله خواست شما به طریقه بالا آرزوهاتون رو لیست و درخواست میکنید. یک بار که اون رو درخواست کردید کافیه لازم نیست مرتب اون رو تکرار کنید.

در مرحله باور شما باید ایمان خودتون رو از بابت برآورده شدن آرزوتون نشون بدید و باید اون شادی رو با همه وجود حس کنید.

بعضیا آرزو میکنن اما به قدرت کاینات شک میکنن میگن اگه بشه کاش بشه اینا یعنی ایمان شما کمه و تحقق آرزوتون رو به تاخیر میندازه و حتی وقتی میبینن سر و کله آرزوشون پیدا نمیشه دلسرد میشن.

پس اگه آرزو میکنید با اعمال و رفتارتون باورتون رو نشون بدید. مثلا اگه آرزوی شما خرید ماشینه برید یه اسپری خوشبو کننده براش بخرید.

اگه آرزوتون خریدن خونه جدیده برید چند تا لوازمی که میخواید تو خونه جدید بذارید تهیه کنید. و ...

▪وقتی آرزو کردید به این فکر نکنید چجوری خواسته تون محقق میشه این یعنی ایمان کافی ندارید. کاینات مثل کاتالوگ میمونن وظیفه تویه که فقط از روش سفارش بدی بقیه رو بسپر دست خودش.

به تو مربوط نیست که کاینات چکار میکنن انقدر تو کارشون فضولی نکن.

فقط بدون خودش همه چیزو جوری راست و ریست میکنه که تو به خواسته ت برسی.

▪اگه یهو به دلت افتاد یه فعالیتی یه کار جدید بکنی درنگ نکن این الهام کایناته. ممکنه به تحقق آرزوهات بدون اینکه بدونی ارتباط داشته باشه.

▪اینکه چقدر و چند مدت طول میکشه تا به خواستتون برسید مشخص نیست. این بستگی به خودت داره که چقدر همه مراحل رو بدون نقص انجام بدی.

▪هیچ وقت برای زمان برآورده شدن آرزوت انتظار نکش و لحظه شماری نکن و نگران نباش - یادت باشه خدا هیچ وقت دیر نمیکنه.

حتما توجه کردین که روزیکه انتظار تاکسی رو میکشید هیچ تاکسی ای برای شما نمیاد.

موفق و پیروز باشید 

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

تمرین روز یازدهم 💕♥️💕♥️

در تمرین روز یازدهم  شما یاد میگیرید که هر روز بعد از بیدار شدن از خواب پیشاپیش بابت روز خوبی که در پیش رو دارید تشکر کنید و این باعث جذب اتفاقات خوب در اون روز به زندگیتون میشه.

اگر باور ندارید که قدرت کافی برای تحت تاثیر قرار دادن اتفاقات اطرافتون رو دارید ، به زمانهایی فکر کنید که بداخلاق و بی حوصله و به قولا از دنده لج بیدار شدید حتما دیدید که در اینجور مواقع مرتب بد آوردید و این تنها به این دلیل بوده که شما حال بدتون رو از اول صبح به دنبال خودتون کشوندید.

و لازمه بدونید اینکه با حال بد هم از خواب بیدار شید اصلا اتفاقی نیست و دلیلش اینه که شب قبل با افکار و حالات منفی به خواب رفتید بدون اونکه خودتون متوجه باشید.

تمرین سنگ سحرآمیز دقیقا برای همینه که شما بتونید با احساس خوب به خواب برید و روز بعد پر انرژی و با نشاط باشید.

و تنها راهی که بتونید روز خوبی داشته باشبد اینه که همون لحظه بیداری از خواب بابت روز خوبی که در پیش رو خواهید داشت سپاسگزاری کنید.

خیلی از ماها عادت داریم برنامه های هر روز رو از روز قبل یادداشت کنیم پس بیایید به خاطر همه اون برنامه هایی که قراره انجام بدید در ذهن یا حتی روی کاغذ پیشاپیش شکرگزاری کنید تا همه اون کارها به بهترین نحو انجام بشن.

با اینکار همه مشکلات و سختی های پیش بینی نشده کار خود به خود از بین میره. همه چیز به نحو عالی و بدون نگرانی و با لذت انجام میشه.

پس از قبل کارهایی که قراره انجام بدید رو در ذهنتون مرور کنید و پیشاپیش بابت خوب انجام شدن و موفقیت در اون کار تشکر کنید.

اگر بتونید برای هر مورد با صدای بلند بگید متشکرم اثر جادویی اون قویتر خواهد بود.

و کار دیگه که باید انجام بدید اینه که تمرین رو با جمله زیر پایان بدید.

به خاطر خبرهای خوبی که امروز به من رسید متشکرم.

اینگونه هر هفته یا هر روز خبرهای خوبی به گوشتون خواهد رسید.

تمرین جادویی شماره 11

⚜ (یک روز سحر آمیز داشته باشید) :

1- نعمت هایتان را بشمارید . یک فهرست ده تایی تهیه کنید و برای هر مورد سپاسگزاری کنید.

2-صبح تمام برنامه های روزتان را در ذهن مرور کنید. برای هر کار یا برنامه ای ، سپاسگزاری کنید که خوب انجام شده است.  تصور کنید که روز به پایان رسیده است و شما به خاطر نتایج خوب کارهایتان سپاسگزاری می کنید.

3- بعد از اینکه به خاطر تمام کارهای آن روزتان سپاسگزاری کردید ، تمرین را با این جمله تمام کنید :

(و به خاطر خبرهای خوبی که امروز به من می رسد متشکرم♥️💕💕💕♥️

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛ساعت ۹_۳۹ دقیقه شنبه ۲۵_۹_۱۴۰۲ خبر رسید برآورده شدی 🫀💫💌 ☀️🌱💙رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست ☀️🌱💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

با احساسات_بد_مبارزه_نکن.

تمرین روز چهاردهم 💕💕💕💕💕

هر چیزی در زندگی، جایگاه مخصوص خود را دارد، حتی احساس بد.

بدون احساس بد نمی‌دانی احساس خوب چگونه است. وقتی همیشه یک حس داشته باشی با چه می‌خواهی آن را مقایسه کنی که بدانی خوب است؟

اگر غمی وجود نداشت چگونه می‌دانستی احساس شادی چقدر خوب است؟ احساس هیجان و شادی را با چه مقایسه می‌کردی؟

تو هرگز نمی‌توانی احساسات بد را برای همیشه از زندگی جدا کنی! زیرا آنها بخشی از زندگی هستند و بدون آنها نمی‌توانی احساس خوب داشته باشی.

اگر نسبت به احساسات منفی حس بدی داشته باشی، قدرت بیشتری به احساسات منفی می‌بخشی. نه تنها احساسات منفی بدتر می‌شوند، بلکه انرژی منفی که از خود ساطع می‌کنی بیشتر می‌شود.

حال می‌دانی که احساسات بد، تو را به خواسته‌هایت نمی‌رساند.

تو مسئول احساسات خود هستی و وقتی حس بدی بر تو چیره شد، تنها راه برای انرژی ندادن به آن این است که سرحال باشی.

زندگی پر از شادی است. وقتی شاد و سرحال هستی، احساس خوبی داری. بنابراین خیر و برکت هم دریافت می‌کنی.

وقتی زندگی را خیلی سخت و جدی بگیری، چیزهای جدی به سراغت می‌آید. تو بر زندگیت مسلط هستی و می‌توانی هر طور که بخواهی آن را طراحی کنی‌‌؛ اما به خاطر خودت هم که شده سر حال باش.

احساس خوب = اتفاق خوب

احساس بد = اتفاق بد

دوستای گلم این متن رو بخونین و به تمرین همیشگی تون تبدیلش کنین ❤️❤️

تکنیک ای اف تی (EFT) چیست ؟☝️☝️

تکنیک ای اف تی یا همان ضربه تراپی یکی از بینظیر ترین تکنیک های روی کره زمین می باشد که قدرت بسیاری دارد . این تکنیک توسط #گری_کریک برای اولین بار ارائه شد ولی تشابه زیادی به طب سوزنی دارد .

این تکنیک  به شما کمک می کند که بتوانید درد های مزمن، ناراحتی، فشار عصبی، استرس، اضطراب، خواب آلودگی ، کم خوابی و… را به سادگی و آن هم در کمتر از ۱۰ دقیقه به طور کامل از بین ببرید  . تکنیک ای اف تی یک تکنیک ساده و سریع است ولی این سادگی نباید باعث شود که آن را دست کم بگیرید . از تاثیرات و قدرت های تکنیک ای اف تی هر چه بگوییم کم گفته ایم .

تکنیک ای اف تی  از تعدادی ضربه که باید به مناطق خاصی از بدن زده شود  و جملات خاص تاکیدی ساخته شده است .

با ای اف تی لاغر شوید

در استفاده از ای اف تی برای لاغری، در ابتدا احساساتی رو هدف ضربات قرار بدید که که احتمالا با پرخوری میخوایید بر آنها سرپوش بذارید..! (ترس، تنهایی، طرد شدگی، محرومیت، از دست دادن، عدم پذیرش خود، گناه، شرم، عزت نفس پایین و …)

تغییر از ذهن ما شروع میشه …. با جملات تصحیح زیر تمرینات ای اف تی رو به منظور رهایی از اضافه وزن و تعادل میزان خوردن انجام بده …. 

✨با وجودیکه بخاطر وزنم اینقد اذییت میشم که راضی نیستم برم جایی یا کسی بیاد خونمون ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه بخاطر وزنم راحت نیستم همش فک میکنم همه بهم بد نگاه میکنن ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه بخاطر وزنم حتی از همسرمم خجالت میکشم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه دوس ندارم لباس بخرم میگم زشته سایزمو بگم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه از فرم شکمم ،بازوهام پهلوهام  خوشم نمیاد ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه وقتی لباس میخرم بازوهاش اندازم نمیشه ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه به خودم میگم خرس گنده و بدترکیب ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه همش به خودم بدوبیراه میگم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه از دخترمم که خیلی بچس خجالت میکشم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه خیلی کارا برا لاغری انجام دادم ولی زود خسته میشم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه نمیتونم اون لباسایی که دوس دارمو بپوشم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه احساس میکنم همسرم ازم لذت نمیبره ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه همه بهم بد نگاه میکنن ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه وقتی با همسرم هستم میگن همسرت خیلی بچس تو سنت زیاده ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه خانواده همسرم بهم طعنه میزنن ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه فلانی اندامشو به رخم میکشه ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه میگن چرا اینقد چاق شدی ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه چون لباسام اندازم نمیشه همشو جم کردم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه دوس ندارم اصلا توآینه خودمو ببینم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه بخاطر وزنم لباسامو دور از چشم همسرم عوض میکنم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه وقتی همسرم دیر میاد یا دیر زنگ میزنه عصبی میشم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨با وجودیکه خیلی منفی بافم همیشه به خاطرات بد فک میکنم ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

✨باوجودیکه فلانی پیش همه پشت سرم بد میگفت ولی عمیقا خودمو دوست دارم و می پذیرم

کنترل_خشم

تمرین ۱۶

دوتا از بهترین راهکارهای روانشناختی برای کنترل خشم، تکنیک «تغییر وضعیت»  و «تغییرموقعیت» است.

جالبه بدونید که پیامبر اسلام(ص) به ابوذر تکنیک اول رو اموزش داده بود.فرمود: ای ابوذر اگر در حالت ایستاده خشمگین شدی بنشین و اگر در حالت نشسته خشمگین شدی دراز بکش!در هنگام خشم روان به دنبال تخلیه خشم از سه نقطه خروجی یعنی دست، پا و دهان هست.اگر در حالت ایستاده خشمگین بشیم و بشینیم دیگه انرژی نمیتونه از پا خارج بشه(در حالت نشسته نمیشه لگد زد) یعنی یکی از سه نقطه خروجی مسدود میشه و حالا اگر دراز هم بکشیم انرژی از دست ها هم نمیتونه خارج شه(در حالت خوابیده نمیشه مشت به صورت کسی زد یا باکسی دست به یقه شد) یعنی در حالت خوابیده دو نقطه از سه نقطه تخلیه انرژی مسدود میشه.فقط می مونه دهان که کافیه انسان با خودش قرار کنه و تمام تلاشش رو بکنه که به هنگام خشم سکوت کنه حتی برای چند دقیقه.اگه نمیتونید سکوت کنید از تکنیک بعدی استفاده کنید که اسمش هست «تغییر موقعیت».اگه محل رو ترک کنید دیگه با کسی که شما رو عصبانی کرده روبرو نیستید و سومین نقطه تخلیه انرژی هم بسته میشه و بعد از یک ساعت این اهن گداخته کم کم در درونتون سرد میشه و شما خوشحالید و به خودتون افتخار میکنید که کار ناشایستی در زمان عصبانیت انجام ندادید و روی خودتون کنترل داشتید👍

کظم غیظ موجب وسعت روح میشه.پیامبر فرمود هر کس خشم خود را با انکه می تواند بروز دهد فروخورد خداوند قلبش را پر از ارامش و ایمان میکند. ارامش و ایمان حاصل یه قلب بزرگه و توی قلب کوچیک جا نمیشه. دریا ارامشش از یه گودال پر از اب بیشتره چون دریا وسعت داره.کسی که قلبش بزرگ بشه قطعا پر از ارامش هم خواهد شد.بزرگی همیشه با خودش ارامش میاره...

آرامش

تمرين 17

برای کنترل آرامش خود باید افکار آرامش بخشی در ذهن داشت چون بدن با حساسیت زیادی به افکار رد شده از ذهن واکنش نشان می‌دهد. همچنین تا جسم به آرامش نرسد ذهن هم آرام نخواهد شد.

از تکنیک ۶ مرحله ای  زیر تبعیت کنید تا به آرامش برسید:

۱) خود را در یک صندلی فرو کرده و عضلات خود را از شست پا تا بالا بکشید و با هر کشش تکرار کنید: "انگشتان من آرامند. دست‌های من آرامند و......

۲) ذهن خود را مانند سطح یک دریاچه تصور کنید که در باد و طوفان متلاطم بوده، اما حالا بعد از فرونشستن طوفان آرام و صاف شده است.

۳) دو یا سه دقیقه در روز به زیباترین صحنه‌هایی که در عمرتان دیده‌اید فکر کنید.

۴) ترانه‌ای آرامبخش پر از واژه‌های زیبا را با خود زمزمه کنید.

۵) به مواقع سختی که در زندگی داشته‌اید و خداوند سر بزنگاه به یاریتان آمده است فکر کنید و خود را مطمئن کنید که این اتفاق دوباره رخ خواهد داد.

۶) از خداوند بخواهید که فهم جمله زیر را به دلتان بیندازد :"خداوند بهترین نگهبان من است."

هر روز این جمله را با صدای بلند با خود تکرار کنید تا تمام تنش‌ها از ذهنتان رخت بر بندند.

خداوندبهترین_نگهبان_من_است.♥️

تمرین ۱۸

چگونه روزت رو شروع کنی تا به حال خوب برسی؟

از خواب که بیدار میشی چند دقیقه توی رختخوابت به اتفاقای خوبی که میخوای در اون روز تجربه کنی تخیل کن و خودت رو در اون حالت تجسم کن که هستی و اتفاق افتاده و بعد بلند شو و آب سردی به سرو صورتت بزن تا انرژی در بدنت به جریان بیوفته و سیمای ظاهرت سرحال تر بشه،

یک موزیک بی کلام رو پلی کن که پر انرژی باشه و یک صبحونه مفصل برای خودت تدارک ببین و خودت رو به یک صبحانه داغ و خوشمزه دعوت کن و به خودت بگو چون تو ارزشمندی و تو لایق بهترین اتفاقات هستی و به خودت تعهد بده امروز رو با روی خوش؛ محبت و مهربونی رو به اطرافیانت هدیه بدی و با انرژی مثبت کاراتو انجام بدی،

همواره به خودت عشق بورزی و از خودت تعریف کن که تو بهترین و مهربون ترین و ارزشمندترین فرد در جهان هستی که میشناسی و همواره سعی کن که خودت رو به آرامش دعوت کنی و با خودت پر انرژی حرف بزن و خودت رو انسانی ببین که هدف داره و میخواد امروز رو با هدف داشتن حال خوب بگذرونه،

برای وعده ناهار اگه در اداره هستید یا در خونه یا هرجایی که خودتون بیشتر در جریان هستید از فرد مقابلتون سپاسگزاری کنید شاید بگید اگه تنها بودیم چیکار کنیم؟ خب از خودتون سپاسگزاری کنید و بگید ممنون که ناهار خوشمزه ی رو برای من تدارک دیدی و من از صمیم قلب از شما سپاسگزارم.

تمرین ۱۹

حداقل یک بار در روز از خودتان تعریف کنید.

با این کار راحت‌تر می‌توانید روی هدفتان تمرکز کنید. به بهترین ویژگی‌های خود اشاره کنید، به استعدادهای‌تان ببالید و قدر دستاوردهای‌تان را بدانید. این کار به شما کمک می‌کند تا در مورد خودتان مثبت فکر کنید.

به خودتان بگویید “واقعا بدن من در این لباس عالی به نظر می‌رسد”، “من یک کار شگفت‌انگیز انجام دادم”، “من یک نویسنده عالی هستم” یا “من واقعا دلسوز و مهربان هستم”.

تمرین 20

تقویت_ذهن_نیمه_هوشیار

یکی از موثرترین راه‌ها برای تقویت ذهن نیمه هوشیار، زدودن برخی افکار و تکه کلام‌های خاص( گرد و خاک‌های منفی) از آن است. این "گرد و خاک‌های منفی" که استفاده از آنها در صحبت‌های نیمی از مردم به صورت یک عادت درآمده به خودی خود بی‌اهمیت به نظر می‌رسند‌‌؛ اما وجود انبوهی از آنها محیط ذهن را آلوده و منفی می‌کند.

خود من با پی بردن به افکار منفی ذهنم و تجزیه و تحلیل نحوه صحبت کردنم، متوجه شدم که مرتباً می‌گویم:

" می‌ترسم دیر برسم"،  "نکند تایرهایم صاف شده باشند."، "فکر نمی‌کنم آن کار را بتوانم انجام بدهم."  

یا حتی با دیدن ذره‌ای ابر در آسمان می‌گفتم:

" می‌دانستم که باران می‌آید و به قرارم نمی‌رسم."

شاید با خودتان بگویید: این گرد و خاک‌ها که قدرتی برای منفی کردن ذهنیت ندارند؛ اما فراموش نکنید که یک درخت عظیم بلوط از دانه‌ای کوچک می‌روید. و وقتی انبوهی از این گرد و خاک‌ها در ذهنتان به هوا بلند می‌شوند، تمام طرز فکر شما را زیر سلطه ی خویش می‌گیرند.

پس از این به بعد مواظب کلامتان باشید و برای نابودی این گرد و خاک‌ها آنها را ریشه کن کنید. من به این نتیجه رسیدم که بهترین راه برای حذف این نوع اصطلاحات منفی از مکالمات، استفاده از #واژه‌های_مثبت است. چون همین واژه‌ها پیشاپیش به سراغ اتفاقات مثبت رفته و آنها را برایتان به ارمغان می‌آورند.

یعنی دیگر زود می‌رسید، باران نمی‌بارد، تایرهای ماشینتان عاج‌دار می‌شوند و هر کاری را به بهترین شکل ممکن انجام می‌دهید.

#نورمن_وینسنت

تمرین : پذیرش_خود

🧡 عبارت زیر را حداقل هفت بار بخوانید:

1. «من تمام آنچه را برای خودم خلق کرده ام، می پذیرم.»

2. «من خودم را همین گونه که هستم دوست دارم و می پذیرم.»

3. «هر جا باشم، از خودم حمایت می کنم، به خودم اعتماد می کنم، و خودم را می پذیرم.»

4. «من می توانم عاشق خودم باشم. دستم را روی قلبم می گذارم و عشقی را که در قلبم نسبت به خودم دارم، احساس می کنم.»

5. «می دانم که می توانم درست همین جا و همین حالا خودم را بپذیرم.»

6. «من ظاهرم، جسمم، وزنم، قدم، جنسیتم، و تجاربم را می پذیرم.»

7. «تمام آنچه را در گذشته و اکنون برای خودم خلق کرده ام، می پذیرم و مایلم به آینده ام اجازه دهم رخ نمایاند.»

8. «من جلوه ی الهی و باشکوه زندگی ام، و شایسته ی بهترین ها هستم.»

9. «اکنون همه ی این ها را برای خاطر خودم می پذیرم. من معجزات را می پذیرم، شفا را می پذیرم، و مهم تر از همه، خودم را می پذیرم. من ارزشمند هستم و به آنچه هستم عشق می ورزم.»

لوییز_هی

۱۰ قانون جهان هستی و کائنات

۱- قانون تلاش معکوس:

هرچقدر بیشتر تلاش کنید “به زور” چیزی رو جذب کنید، کمتر موفق می‌شوید، مثلاً اگر بخواید با تقلا کردن با دیگران روابط خوبی داشته باشید نتیجه ی عکس می‌گیرید.

برای ایجاد یک رابطه ی خوب کافیه که آسوده باشید، خودتان باشید و از لحظاتی که با بقیه هستید لذت ببرید.

۲- قانون فراوانی:

ما در دنیایی زندگی می‌کنیم که از نعمت ها پر و لبریز است، پس هیچوقت نباید نگران این باشید که من اینهمه پول و ثروت را از کجا بیاورم. فقط باید بخواهید، بدون نگرانی تلاش کنید و آماده ی دریافت شهود و راهنمایی های کائنات برای خواسته تان باشید.

۳- قانون ایمان:

در تمام شرایط حتی سخت ترین آنها هم باید ایمان قلبی داشته باشید که موفق می‌شوید و به خواسته تان صد در صد می‌رسید. تاکید می‌کنم، در تمام شرایط. تصویر ذهنی بسازید از چیزی که می‌خواهید به او برسید و هرشب تجسمش کنید. اینگونه در کنار تلاش حتماً می‌رسید.

۴- قانون رهایی:

اگه چیزی رو می‌خواید و هرچقدر تلاش کردین نشده، بپذیرید و رها کنید. به این معنی نیست که دیگه به خواستتون فکر نکنید؛ فقط دیگه نگرانش نباشید. با خیال راحت مطمن باشید که کائنات خواستتونو از منطقی ترین و سریع ترین راه ممکن بهتون می‌رسونه. اینجوری احتمال رسیدن بیشتره. ( راجب آدما بیشتر صدق می‌کنه. )

۵- قانون تجسم:

هرچیزی که دائماً توی فکر و ذهن و دل تجسم کنیم و باور داشته باشیم که بهش می‌رسیم، در دنیای فیزیکی ما به واقعیت تبدیل می‌شود.

۶- قانون عینیت یافتن ذهنیات:

دنیای بیرون شما تجلی دنیای درونتان است، پس باید زندگی مورد علاقه تان را ابتدا در درون خودتان خلق کنید.

۷- قانون جذب :

خودتان را به عنوان یک آهنربای انسانی در نظر بگیرید که دائما آنچه را صحبت می‌کنید، فکر می‌کنید و یا رفتار می‌کنید را جذب می‌کند.

۸- قانون باور :

هرچیزی را که عمیقاً باور داشته باشید به واقعیت شما تبدیل می‌شود.

۹- قانون علت و معلول :

هیچ چیزی از روی اتفاق رخ نمی‌دهد، و هرچیزی دلیلی دارد و درسی به ما یاد می‌دهد. حتی حضور شما اینجا و مطالعه ی این پست اتفاقی نیست.

۱۰- قانون ذهن:

همه ی اتفاقات نتیجه ی افکاری هستند که ما در ذهنمان داریم.

با کلامتان به زندگی تان برکت دهید خیلی از مردم متوجه نمیشوند که با کلامشان زندگیشان را نفرین میکنند.

باجملاتی مانند:

از کار هیچ خبری نیست ،

من هرگز استراحت خوبی ندارم

واز این قبیل جملات هربار که شما میگویید نمیتوانم به ان خانه زیبا با ان شغل دلخواه برسم زندگی خودتان را نفرین کرده اید .

در رابطه عاشقانه دلخواهتان نیز هر کلامی که به زبان جاری میکنید برکت یا نفرین را جاری کرده اید .

🙏دست از نفرین کردن اینده تان بردارید گاهی اوقات دشمن لازم نیست ما را شکست دهد.

ماخودمان را، خودمان شکست میدهیم.

از همین لحظه نیت کنید؛ چیزهای خوب را پیش بینی کنید ،شروع به برکت دادن به زندگی کنید.

🌻 جمله ی تاکیدی مثبت رو ورد زبونتون کنید😍

همین الان همراه من تکرار کن😊👇

به لطف الهی من هر روز از هر جهت بهتر و بهتر می شوم  (۱۰۰ مرتبه)

💕💕💕💕💕

• ۵ تا از مهم ترین قانون های دنیا که هر کسی باید ازش با خبر باشه :

1- قانون مورفی :

هر چی بیشتر از اتفاق افتادن یه چیز توی زندگیت بترسی احتمال اتفاق افتادنش بیشتره.

2- قانون کیدلین :

اگه یه مشکل رو به صورت خیلی واضح و دقیق بنویسی، نصف مشکل رو حل کردی.

3- قانون گیلبرت :

وقتی میخواهی به کار رو انجام بدی پیدا کردن بهترین راه برای رسیدن به نتیجه مورد نظر فقط و فقط مسئولیت خودته

4- قانون ویلسون :

اگه دانش اطلاعات و هوش رو اولویت قرار بدی پول هم خودش میاد.

5- قانون فالکلند :

اگه مجبور نیستی بین دو تا چیز تصمیم بگیری

اصلا تصمیم نگیر.

‌✨ ✨✨✨✨

🤍- یکی از بهترین و خفن ترین تکنیک های بالا بردن اعتماد به نفس که در عین حال خیلیم سادس :

به جای اینکه مدام تو ذهنت مرور کنی که آدما از تو خوششون میاد یا نه،

از خودت بپرس،

آیا خود من از این آدم خوشم میاد؟

آیا رفتار یا خصوصیتی داره که برام قابل تحسین باشه؟

اگه اره که با اعتماد به نفست میتونی تحت تاثیر قرارش بدی اگرم که ازش خوشت نمیاد پس اصلا مهم نیست اون چی فکر میکنه تو خودت باش و با اعتماد به نفس رفتار کن !

دیدی چیشد؟!

خیلی ساده..

بجای اینکه نگران باشی دیگران از تو خوششون میاد یا نه، خودت رو گذاشتی اولویت و همین کافیه تا حسی که به خودت داری رو تقویت کنی.

‌✨ ♥️💘♥️💘♥️💘♥️💘✨

• پنج نکته برای دفتر برنامه ریزی سال جدید :

1- یه نگاه اساسی به روابطی که با ۵ تا دوست صمیمیت داری بنداز ، ببین نیاز به بازبینی نداره؟ 

2- یه مهارت پولساز ،یادبگیر میتونه تاثیر زیادی توی موفقیتهای آیندت داشته باشه 

3- به خوانوادت بیشتر اهمیت بده اونا یک سال پیرتر شدن و قرار نیست همیشه کنارت باشن 

4- یادگیری زبان رو توی برنامت بذار باعث میشه خیلی پیشرفت کنی 

5- ورزش رو به روتین زندگیت تبدیل کن، سلامت روحی و جسمی تورو در آینده تضمین میکنه

💘♥️✨♥️💘✨♥️💘✨💘♥️✨💘♥️